Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai tânăr debutant din istoria Premier League este vizat de o mare echipă a Angliei! Cine îl vrea pe Harvey Elliot

Cel mai tânăr debutant din istoria Premier League este vizat de o mare echipă a Angliei! Cine îl vrea pe Harvey Elliotgalerie foto

Premier League

Comentarii

Puştiul a devenit sezonul trecut la doar 16 ani şi 30 de zile cel mai tânăr jucător din istoria campionatului englez.

Acum ofertele au început să curgă pentru el după ce fotbalistul a refuzat propunerea lui Fulham de prelungire a înţelegerii care venea la pachet cu asigurarea şcolarizării pentru junior. Real Madrid, PSG, Leipzig şi Liverpool şi-au arătat interesul pentru Harvey însă campioana Europei se pare că are cel mai multe şanse să îşi asigure semnătura sa. Totuşi până la împlinirea vârstei de 17 ani el nu poate să aibă un contract de profesionist astfel încât el va ajunge pe Anfield ca elev după care de pe 4 aprilie anul viitor va intra în vigoare angajamentul său pe trei ani. 

Elliot a făcut junioratul la QPR, după care a ajuns la Fulham acolo unde a şi fost aruncat în luptă în finalul stagiunii trecute în momentul în care londonezii erau deja retrogradaţi în Championship. Până la debutul lui Elliot, tot un fotbalist al lui Fulham deţinea recordul pentru cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în prima ligă engleză. Presa din Regat a prezentat cu această ocazie un top al celor mai tineri jucători care au evoluat în Premiership. 

 

Afla mai multe despre: premier leagueharvey elliotliverpoolcel mai tânăr 

viewscnt
Articole similare