Experiențe împreună.
You are here:

Cel mai tânăr jucător din istoria Premier League a rămas fără club. Este pe lista Barcelonei

Cel mai tânăr jucător din istoria Premier League a rămas fără club. Este pe lista Barcelonei

Premier League

În urmă cu doar o lună a devenit cel mai tânăr din istoria Premier League, iar acum a rămas fără echipe, dar se află pe radarul unor cluburi importante din Europa. Citiţi mai jos toate detaliile despre straniul caz al lui Harvey Elliott.

La doar 16 ani şi 30 de zile, Harvey Elliott a devenit cel mai tânăr jucător din istoria primei ligi engleze, atunci când şi-a făcut apariţia în meciul lui Fulham cu Wolves. Doar o lună mai târziu, tânărul jucător a rămas liber de contract. El nu s-a înţeles cu Fulham, care a retrogradat la finalul sezonului în Championship, asupra unui nou contract. 

Tot răul spre bine pentru mijlocaşul ofensiv născut în anul 2003. Potrivit presei din insulă, el se află pe radarul celor de la FC Barcelona şi RB Leipzig şi poate ajunge acolo liber de contract. 

Elliott a doborât recordul deţinut de Matthew Briggs, care a jucat de asemenea la Fulham. Briggs deţinea acest record încă din mai 2007, atunci când debuta la Fulham într-un meci cu Middlesbrough, la 16 ani şi 65 de zile.

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday