Experiențe împreună.
You are here:

Cel mai tânăr marcator din istoria FCSB semnează în următoarele ore cu o echipă din Spania

Cel mai tânăr marcator din istoria FCSB semnează în următoarele ore cu o echipă din Spania

FCSB

Comentarii

Răzvan Ochiroşii este la un pas să semneze un nou contract în Spania, cu Guijuelo.

Club Deportivo Guijuelo îi va prelungi în următoarele ore contractul lui Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB.

Salamanca24horas anunţă că în următoarele ore, Ochiroşii îşi va prelungi acordul cu Guijuelo, club unde a impresionat şi care este mulţumit de serviciile sale. Alături de Molina, Dan Ojoc şi Segura, Ochiroşii este unul dintre fotbaliştii importanţi care vor prelungi cu gruparea spaniolă.

Fotbalistul român va semna prelungirea contractului pentru încă un sezon, anunţă sursa citată.

Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului în cupele europene

Răzvan Ochiroşii deţine recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, în cupele europene. S-a întâmplat în august 2006, într-un meci cu Gorica, din preliminariile Ligii Campionilor. Ochiroşii avea atunci 17 ani, 4 luni şi 20 de zile. Pentru FCSB el a evoluat în 27 de meciuri, iar pentru naţionala de tineret a României în alte 12. În sezonul 2005-2006 a cucerit un titlu de campion al României cu formaţia roş-albastră. A repetat performanţa în 2010-2011 în tricoul Oţelului Galaţi.

Pe lângă faptul că era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români la acea vreme, a ieşit în evidenţă şi cu opulenţa sa, atunci când şi-a cumpărat o maşină foarte scumpă, chiar dacă el nu avea nici măcar permis.

viewscnt
Articole similare