Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai tare protocol din Liga 1! Dinamo şi Chiajna le-au dat arbitrilor aripioare cu usturoi: "Vomiţi pe teren dacă mănânci asta înainte de meci"

Cel mai tare protocol din Liga 1! Dinamo şi Chiajna le-au dat arbitrilor aripioare cu usturoi: "Vomiţi pe teren dacă mănânci asta înainte de meci"

Dinamo București

Comentarii

Adrian Cojocaru şi Ovidiu Haţegan, dar şi cei din brigada acestora au avut parte de o surpriză în momentul în care au ajuns la Chiajna, respectiv Dinamo.

Cavalerii fluierului au primit din partea organizatorilor un Smart bucket plus cu bucăţi de pui picant, aripioare, cartofi prăjiţi şi sos de usturoi. N-a fost singura ofertă din meniu: au mai existat şi două cutii de pizza cu salam de la Pizza Hut, reci, aduse de ore bune la stadion. De acelaşi protocol au avut parte şi cei din brigada lui Ovidiu Haţegan, la meciul Dinamo - FC Botoşani.

Gazeta Sporturilor scrie că omul de afaceri Nicolae Badea, apropiat de cele două echipe, deţine licenţa în România pentru cele două branduri de mâncare, iar oficialii formaţiilor apelează de fiecare dată la serviciile sale când vine vorba de catering pentru brigăzile de arbitri. „Cum să mâncăm înainte de meci, în vestiar, aripi picante cu usturoi şi cartofi prăjiţi? Vomiţi pe teren dacă mănânci aşa ceva şi apoi ieşi să faci un efort important!”, spune un arbitru din Liga 1 pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: aripioarepizzausturoichiajnadinamo 

viewscnt
Articole similare