Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai tare transfer care nu s-a mai făcut! "Totul era rezolvat cu Pep!" Man City - Man United, duminică, de la 18:30, Telekom Sport 2

Cel mai tare transfer care nu s-a mai făcut! "Totul era rezolvat cu Pep!" Man City - Man United, duminică, de la 18:30, Telekom Sport 2

Premier League

Comentarii

Derby-ul oraşului Manchester, City - United, se vede EXCLUSIV pe Telekom Sport 2, duminică, de la 18:30.

Dani Alves (35 de ani) a dezvăluit pentru Sky Sports că şi-a dorit enorm să lucreze din nou cu Pep Guardiola, tehnician alături de care a cunoscut cele mai mari satisfacţii ale carierei la Barcelona, şi că transferul său la Manchester City era "ca şi făcut" în 2017.

  • Cele mai tari meciuri din Champions League, Liga 1, La Liga, Serie A, Bundesliga şi Premier League se văd exclusiv cu pachetul Telekom Sport+

Atunci, Dani Alves a semnat în cele din urmă cu PSG, fiind convins de familie, însă a rămas cu regretul că nu a putut lucra din nou cu antrenorul catalan.

"Totul era rezolvat pentru transferul la Manchester City, dar nu s-a mai făcut în urma unei decizii luată în familie. Pep îmi ştia intenţiile, vorbisem cu el şi ştia că vreau să lucrăm împreună şi staff-ul său. Ştie ce respect uriaş îi port, motiv pentru care îmi şi doream să lucrăm din nou împreună. Dar a intervenit ceva", a declarat Dani Alves pentru Sky Sports.



Brazilianul a explicat că persoane apropiate ar fi avut de suferit dacă s-ar fi transferat în Premier League. "În viaţă trebuie să cântăreşti totul, chiar dacă sunt decizii care îţi afectează în mod direct cariera. Vreau ca deciziile să fie luate cu atenţie astfel încât să nu-i afecteze pe cei apropiaţi, iar ei să fie fericiţi.

Ştiu că, dacă ei sunt fericiţi, şi eu voi fi fericit şi îmi pot face slujba mai bine. Pentru mine a fost o mare dezamăgire să nu pot lucra din nou cu Guardiola pentru că ştie că îl ador, dar în acelaşi timp a fost o nouă provocare şi asta m-a făcut să mă răzgândesc"
.

Sâmbătă şi duminică transmitem patru confruntări de colecţie, disponibile cu pachetul Telekom Sport +.

AICI ai programul complet Telekom Sport.

Borussia Dortmund - Bayern Munchen, sâmbătă, ora 19:30, pe Telekom Sport 2
”Der Klassiker” este marele derby al Germaniei. Borussia Dortmund primeşte vizita rivalilor de la Bayern Munchen, după un început de sezon excelent. Dortmund este lider, dar Bayern poate reduce ecartul de 4 puncte.

Manchester City - Manchester United, duminică, ora 18:30, pe Telekom Sport 2
Derby-ul oraşului Manchester este în direct pe Telekom Sport 2. Cetăţenii sunt lideri în Premier League, în timp ce United este doar pe locul 7. Pogba & Co au şansa să facă lupta la titlu şi mai interesantă cu o victorie pe Etihad Stadium.

Dinamo - FCSB, duminică, ora 21:00, pe Telekom Sport 1
Derby de România revine cu un nou episod. Eternele rivale se întâlnesc duminică, pe Arena Naţională, într-un meci extrem de important pentru ambele formaţii. Rednic vrea să ajungă în  play-off, iar Dică nu vrea să piardă contactul cu liderul CFR Cluj. Cine câştigă duelul?

AC Milan - Juventus, duminică, ora 21:30, pe Telekom Sport 2
AC Milan primeşte vizita liderului incontestabil al campionatului. Juventus conduce clasamentul, având un avans de 10 puncte faţă de rivala din Milano. Cristiano Ronaldo este în căutarea unui gol care să îl aducă mai aproape de golgheterul Piatek. Va reuşi portughezul să impresioneze şi în acest derby?

Afla mai multe despre: dani alvescityunitedtransfer 

viewscnt
Articole similare