Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai tare tun dat de Gigi Becali: ”A câştigat 150 de milioane de euro!” Cine l-a dat de gol pe patronul de la FCSB

Cel mai tare tun dat de Gigi Becali: ”A câştigat 150 de milioane de euro!” Cine l-a dat de gol pe patronul de la FCSB

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a semnat un contract de colaborare cu Levski Sofia, club la care se va ocupa de managementul sportiv. Fostul impresar susţine că va încerca să aplice modelul folosit de Gigi Becali la FCSB şi a dezvăluit suma incredibilă pe care vărul său a scos-o din vânzările de jucători.

Prieten bun cu miliardarul Vasil Bojkov, patronul lui Leveski, Giovanni Becali va controla partea sportivă a fostei campioane a Bulgariei. Fostul impresar va avea un cuvânt de spus inclusiv la transferurile pe care le va face Levski. Giovanni Becali susţine că vrea să facă din Levski un club care face profit din vânzarea jucătorilor.

Într-un interviu pentru Tema Sport, Giovanni Becali susţine că va împrumuta modelul aplicat de Gigi Becali la FCSB. Cu această ocazie, a dezvăluit şi câţi bani a reuşit Becali să scoată din transferurile de jucători, de când este patron la FCSB:

”Nu-i voi permite niciunui jucător de la Levski să fure de la patronul clubului, Vasil Bajkov, care este unul dintre prietenii mei buni. Bojkov trebuie să urmeze paşii pe care i-a făcut vărul meu, Gigi Becali, care a câştigat 150 de milioane de euro din transferurile Stelei. Gigi a investit 30-40 de milioane de euro”, a declarat Giovanni Becali pentru publicaţia Tema Sport.

TOP 5 jucători vânduţi de Gigi Becali:
Nicolae Stanciu, Anderlecht: 9,7 milioane de euro
Vlad Chiricheş, Tottenham: 9,5 milioane de euro
Florin Gardoş, Southampton: 6,8 milioane de euro
Mirel Rădoi, Al Hilal: 6 milioane de euro

Afla mai multe despre: gigi becaligiovanni becali 

viewscnt
Articole similare