Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai trist moment pentru fanii lui City! Ultimul sezon al lui David Silva pe Etihad! Anunţul făcut de spaniol

Cel mai trist moment pentru fanii lui City! Ultimul sezon al lui David Silva pe Etihad! Anunţul făcut de spaniol

Manchester City

Comentarii

Mijlocaşul spaniol David Silva, în vârstă de 33 de ani, a anunţat că va pleca de la Manchester City la finalul sezonului viitor, când îi expiră contractul, informează BBC.

Înterbat dacă va mai rămâne la City după 2020, Silva a răspuns: "Nu, acesta este ultimul sezon. Zece ani sunt suficienţi pentru mine, este un timp perfect pentru mine. Iniţial, la City se vorbea de încă doi ani, dar am decis să semnez pentru un alt club, aşa că am terminat cei zece ani, care completează un ciclu. Nu mă văd niciodată jucând pentru o altă echipă împotriva lui City. Deci zece ani, asta este."

Silva a ajuns la Manchester în vara anului 2010, după ce a mai evoluat la Valencia, Eibar şi Celta Vigo. Cu City, el a jucat 395 de meciuri şi a câştigat patru titluri în Premier League, de patru ori Cupa ligii şi de două ori Cupa Angliei.

Sezonul trecut, David Silva (125 de selecţii la naţională şi 35 de goluri) a jucat 33 de partide în Premier League şi a marcat şase goluri, ajutând echipa antrenată de Pep Guardiola să câştige un nou titlu.


 

Afla mai multe despre: david silvaetihad 

viewscnt
Articole similare