Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două echipe din Liga 1 pentru care şi-ar fi dorit să joace Eric de Oliveira: ”Regretele mele mari sunt că nu am ajuns acolo” | EXCLUSIV

Cele două echipe din Liga 1 pentru care şi-ar fi dorit să joace Eric de Oliveira: ”Regretele mele mari sunt că nu am ajuns acolo” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Eric de Oliveira a dezvălluit la ce două echipe din Liga 1 regretă că nu a putut juca.

Eric de Oliveira este fotbalistul străin cu cele mai multe goluri reuşite în Liga 1, 66, marcate în 222 de apariţii, alături de 54 pase decisive oferite.

Brazilianul a venit iniţial în 2007 în România, la Gaz Metan Mediaş, club la care avea să se afla şi la finalul carierei.

Eric avea doar 22 de ani când a venit la noi în ţară, însă acum se consideră român, are familia şi casa aici şi nu are planuri de a pleca.

Deşi ar dori să mai joace fotbal, brazilianul este afectat de probleme medicale. Din pricina unei artere înfundate, Eric a avut nevoie de intervenţii chirurgicale.

Ajuns la 36 de ani, mijlocaşul ofensiv consideră serios să se retragă, mai ales că nu a mai jucat de aproximativ un an şi jumătate.

La final de drum, Eric a recunscut că are mari regrete că nu a putut juca pentru două dintre marile echipe ale României.

Cele două echipe din Liga 1 pentru care şi-ar fi dorit să joace Eric

Brazilianul visa să ajungă la Dinamo sau Rapid, fiind chiar aproape de transferul în Ştefan cel Mare de câteva ori, dar fără ca mutarea să se realizeze.

Eu cred că la Dinamo eram binevenit. Regretele mele mari sunt că nu am ajuns la Dinamo sau la Rapid”, a declarat Eric, pentru Telekom Sport.

Venit la Gaz Metan Mediaş de la Atletico Metrpolitano, din Brazilia, Eric a mai evoluat, în România, pentru Pandurii Tg. Jiu, Viitorul şi Voluntari.

În afara ţării noastre, cel mai bun marcator străin din Liga 1 a mai jucat pentru:

  • Karpaty Lviv (Ucraina)
  • Al-Ahli (Arabia Saudită)
  • Matsumoto Yamaga (Japonia)
  • Najran SC (Arabia Saudită)
  • Al-Markhiya SC (Qatar)

La Gaz Metan Mediaş şi-a petrecut cea mai parte a carierei Eric, reuşind 147 de apariţii pentru club, în care a marcat 36 de goluri şi a oferit 31 de pase decisive.

Singurul trofeu din palmaresul brazilianului este Cupa României, câştigată cu Viitorul în 2019.

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare