Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai bune cote la pariuri pentru meciul Hapoel Beer Sheva vs. FCSB din Europa League

Cele mai bune cote la pariuri pentru meciul Hapoel Beer Sheva vs. FCSB din Europa League

Pariuri sportive

Comentarii

Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România ne-au dat o mână de ajutor pentru a ne putea pregăti cum se cuvine de meciul de joi, în care FCSB va încerca săobţină a treia victorie consecutivă în Europa League.

Spre deosebire de precedentele sezoane, FCSB pare să fie în acest moment echipa favorită la câştigarea grupei de Europa League din care mai fac parte Viktoria Plzen, FC Lugano şi Hapoel Beer Sheva. Cu toate acestea, următoarea partidă a roş-albaştrilor se anunţă ca fiind, probabil, cea mai grea confruntare din grupă. Este vorba despre lunga deplasare de nu mai puţin de 2.500 de kilometri, la capătul căreia elevii lui Nicolae Dică vor trebui să dea piept cu campioana ultimelor două sezoane din Israel: Hapoel Beer Sheva. 

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN EUROPA LEAGUE, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Formaţia la care a evoluat Ovidiu Hoban în ultimele 3 sezoane a cucerit titlul de campioană în Israel în ultimii doi ani şi pare să fie o echipă competitivă. Pe lângă fostul jucător de flanc al Barcelonei, Isaac Cuenca, la Hapoel Beer Sheva evoluează în mod regulat şi Anthony Nwakaeme, atacantul care a trecut pe la Arieşul Turda, Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, înainte să plece în Israel. 

Antrenorul lui Beer Sheva este un fost fotbalist izraelian în vârstă de 38 de ani, care a evoluat în ultimele 7 sezoane din carieră pentru Ironi Kiryat Shmona, formaţie pe care a şi antrenat-o la numai un sezon distanţădupă ce şi-a agăţat ghetele în cui – imediat după ce şi-a încheiat cariera de jucător, Barak Bakhar a fost numit secund la Shmona. După ce a reuşit să prindă locul 3 în sezonul 2014/2015 la echipa sa care l-a consacrat, tânărul antrenor a preluat-o pe Hapoel Beer Sheva şi a câştigat titlul de campionat în ambele sezoane disputate la cârma echipei.

Interesant este că formaţia antrenată de Barak Bashar s-a impus de două ori în faţa celor de la Inter în 2016 şi a reuşit să se califice în primăvara europeană în sezonul precedent, lăsând acasă două echipe titrate: Southampton şi FC Internazionale. 

În acest sezon, Beer Sheva a trecut de Honved şi de Ludugorets în preliminariile Ligii Campionilor, însă s-a văzut învinsă de Maribor în play-off datorită golului marcat de sloveni în deplasare. În grupele Europa League, Hapoel a câştigat primul meci în faţa celor de la Lugano, însă a pierdut ce-a dea doua confruntare cu scorul de 1-3 în deplasarea de la Plzen. În campionat, Nwakaeme şi colegii săi au pierdut o singură partidă, în deplasarea, cu Maccabi Haifa, iar în rest au avut prestaţii decente însă nu au rupt gura târgului, ocupând în acest moment poziţia a patra în clasament şi având un golaveraj de numai +2 după primele 6 etape.

La FCSB se vorbeşte tot mai insistent despre aducerea internaţionalului slovac Adam Nemec, în timp ce Golofca îşi pune cenuşă în cap şi merge la slujbă pentru a-şi mai spăla din păcate, iar mama lui Alibec încearcă să-şi apere „puiul” în presă, însă fără nici un argument pertinent. Deşi s-a descurcat excelent în Europa League, Nicolae Dică are dificultăţi în a prinde din urmă liderul campionatului: CFR Cluj. Liniştea din vestiarul echipei a dispărut într-o zi cu ghinion, vineri 13, după ce FCSB a remizat în deplasarea de la FC Voluntari, acolo unde Denis Alibec şi-a săpat singur groapa prin comportamentul său golănesc.

Dacă va reuşi să-i ţină de partea sa pe Budescu şi Teixeira (foşti colegi cu Alibec la Astra), Dică nu ar trebui să aibă nici un fel de probleme în viitorul în apropiat, întrucât „Denis Pericol Public” a avut oricum prestaţii extrem de slabe în acest început de campionat, nereuşind să marcheze nici măcar un gol. FCSB este echipa mai bunăşi are mai multe şanse de a se impune în acest meci, însă nu ar fi exclus săavem un rezultat de egalitate la finalul celor 90 de minute de joc:

Pariază AICI: Victorie FCSB @ 3.40 @ Betfair

Pariază AICI: X la pauză sau la final @ 1.62 @ Sportingbet

Pariază AICI: Ambele echipe înscriu @ 1.80 @ Betano

Pariază AICI: FCSB DNB @ 2.35 @ Netbet

Pariază AICI: Peste 2.5 goluri @ 2.02 @ Unibet

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN EUROPA LEAGUE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilăşi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Afla mai multe despre: hapoel beer shevafcsbeuropa leaguepariuri 

viewscnt
Articole similare