Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai bune echipe din divizia Metropolitan a NHL au oferit un meci extrem de spectaculos, cu multe goluri şi răsturnări de situaţie

Cele mai bune echipe din divizia Metropolitan a NHL au oferit un meci extrem de spectaculos, cu multe goluri şi răsturnări de situaţie

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, liderii Washington Capitals au revenit de la 1-3, au câştigat un punct, dar au părăsit terenul învinşi după doar 34 de secunde din repriza de prelungiri.

Taylor Hall a marcat golul de aur pentru New Jersey Devils şi echipa gazdă se apropie la 4 puncte de prima poziţie a clasamentului.

A fost, cu siguranţă, seara căpitanului lui Devils, Andy Greene. Fundaşul de 35 de ani, care apărea în meciul său cu numărul 750 în cariera din NHL, a înscris un gol şi şi-a condus colegii spre a doua victorie la rând, prin care New Jersey a redus deficitul faţă de Washington. Gazdele au condus cu 1-0 şi 3-1, doar pentru ca Brett Connolly, prin dubla sa senzaţională, să egaleze pentru Caps pe finalul reprizei a treia. În overtime, cel mai bun marcator al lui Devils, Taylor Hall, a înscris golul victoriei după doar 34 de secunde şi şi-a prelungit seria de meciuri cu puncte la 6 (în care a adunat 5 goluri şi 6 pase decisive).

Pe Hall, iubitorii hocheiului din România îl vor putea vedea în direct şi în All-Star Game-ul NHL, transmis în direct de Telekom Sport duminica viitoare, pe 28 ianuarie. Până atunci, însă, alte 3 meciuri vor putea fi urmărite în direct din cel mai spectaculos campionat al lumii: Las Vegas  – Columbus, Chicago – Toronto şi San Jose – NY Rangers, săptămâna viitoare.

Afla mai multe despre: washington capitalsnew jersey devilshocheitelekomsportnhl 

viewscnt
Articole similare