Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai bune mărci de mulinete pentru pescuit, din anul 2020

Cele mai bune mărci de mulinete pentru pescuit, din anul 2020galerie foto

Diverse

Comentarii

Practica pescuitului continuă să atragă, an de an tot, mai mulţi entuziaşti din ţara noastră, indiferent de vârstă. Această activitate îi fascinează şi le creează dependenţă românilor, pentru că le permite să petreacă momente paşnice în inima naturii şi le îmbunătăţeşte starea de sănătate fizică şi mentală.

Aşadar, nu este deloc surprinzător că şi piaţa mulinetelor atrage interesul multor mărci şi pescari experimentaţi. Producătorii se iau la întrecere prin mulinetele şi tot felul de accesorii de top. Pescarii, care sunt interesaţi de tehnologie şi de calitatea materialelor (mai ales când vine vorba despre sculele lor de prindere a peştilor mari), au observat că pe piaţa mulinetelor există o serie de mărci care se evidenţiază prin specificitate şi preţ. 

Compania Penn

Numeroşi pescari experimentaţi apreciază mulinetele de marcă PENN pentru că acestea au ajutat mereu în depăşirea unor recorduri la pescuit, la clasificările IGFA - Asociaţia Internaţională Joc Fish. De aproape 75 de ani, compania PENN produce cele mai bune echipamente de pescuit şi mulinete la nivel mondial.

Daiwa Seiko Corporation

Mulinetele DAIWA au rolul de a-i face fericiţi pe pescari, pentru că îndeplinesc toate caracteristicile unor produse de ultimă generaţie. Sunt mulinete de calitate superioară japoneză care se remarcă întotdeauna prin tehnologia modernă precisă. Această marcă care a apărut în anul 1958 produce numeroase inovaţii de ultimă generaţie în domeniul pescuitului şi a fost chiar şi pe primul loc în lume pentru asta. 

Pflueger

Deşi a fost înfiinţată în anul 1881, compania PFLUEGER a început să producă mulinete de pescuit în 1913. Acestea sunt de calitate Premium şi apreciate în toată lumea. 

Abu Garcia

Compania ABU GARCIA este renumită în lume pentru mulinetele sale, care au rulmenţi extrem de rezistenţi la abraziune. Pescarii experimentaţi folosesc mulinetele de spinning ABU GARCIA deoarece cunosc deja performanţele mari ale acestor produse de marcă. 

Shimano, Inc.

Mulinetele SHIMANO sunt cu siguranţă cele mai potrivite accesorii din 2020, care pot face chiar şi pe cei mai pretenţioşi pescari fericiţi. Aceste produse sunt considerate perfecte prin calitatea lor, ele sporesc plăcerea pescuitului. 

KastKing

Mulinetele KASTKING sunt printre cele mai populare produse de acest fel de pe piaţă, pentru că sunt perfecte pentru orice tip de pescuit şi momeli. Marca KASTKING a apărut pe piaţă în anul 2013 şi este apreciată de pescarii cu experienţă, pentru că produsele:

  • Sunt de calitate înaltă
  • Realizate din cele mai performante materiale (carbon, magneziu, aluminiu)
  • Pot face pescuitul să fie un succes şi cu buget redus. 

Piscifun

Acest brand a  fost înfiinţat în 2013 şi a avut ca scop producerea de scule şi accesorii de pescuit de calitate înaltă, dar care să poată fi cumpărate la preţuri accesibile. PISCIFUN şi-a dorit să creeze lansete şi mulinete pentru oamenii care vin la pescuit cu familia. 

Toate produsele sunt excepţionale, ele includ şi mulinete de pescuit low-cost. PISCIFUN demonstrează prin produsele sale de înaltă calitate că pescuitul nu trebuie să fie neapărat scump. 

Okuma Fishing Products

OKUMA este un renumit producător de pescuit din Taiwan, care creează lansete şi mulinete de pescuit de calitate excelentă. Marca a fost înfiinţată în anul 1986 şi de atunci a impresionat de fiecare dată, prin produsele sale fabricate din materiale avansate. 

Pescarii care doresc să aibă cele mai interesante experienţe la pescuit folosesc produse OKUMA, care sunt ideale pentru toate mediile de pescuit şi speciile de peşti. Cu fiecare achiziţie de la acest brand, pescarii vor avea parte de experienţe uimitoare la pescuit, vor uita pur şi simplu de televizor sau laptop şi vor petrece timpul liber în aer liber, în mijlocul naturii. Cei care vor să trăiască această bucurie la pescuit, pot găsi mulinetele de crap Okuma în România la TotalFishing.ro.  

Cadence

Acest brand a fost apreciat în fiecare an de când a apărut pe piaţă cu scule şi accesorii de pescuit, de calitate Premium. Mulinetele CADENCE sunt proiectate pentru a oferi performanţă la pescuit, au designul uşor şi sunt construite din cele mai bune materiale. Există modele noi care au structura compusă din carbon şi magneziu şi rulmenţi extrem de rezistenţi la coroziune.   

Zebco

ZEBCO este primul producător care a introdus pe piaţă mulinetele spincast, în anul 1949. Aceste mulinete depăşesc performanţa mulinetelor obişnuite. Sunt folosite în mod frecvent la pescuitul la crap, pentru că sunt de tip long cast. Pescarii experimentaţi aleg mulinetele ZEBCO, deoarece cu ele ating o distanţă de aruncare excepţională, care este cu siguranţă greu de egalat prin alte modele de mulinete clasice, de pescuit. 

Acest brand se remarcă pe piaţă şi prin mulinete profesionale care sunt create pentru prinderea capturilor foarte mari. 

 

Afla mai multe despre: pescuit sportiv 

viewscnt
Articole similare