Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai bune strategii de pariuri sportive online

Cele mai bune strategii de pariuri sportive online

Pariuri sportive

Comentarii

Care sunt cele mai bune strategii? Compararea strategiilor. Pe ce putem plasa pariuri online cu cea mai mare şansă de câştig

Cele mai bune strategii de pariuri sportive online

Compararea strategiilor online de top pentru pariuri sportive

Popularitatea pariurilor sportive online este în continuă creştere şi strategiile de pariere joacă un rol important în realizarea lor corectă. Dacă un pariu va fi câştigător nu este doar o chestiune de noroc. 

Dacă sunteţi în căutarea unor rezultate pe termen lung, atunci la un moment dat veţi ajunge inevitabil la concluzia că, fără strategiile corecte şi informaţii actuale, lucrurile nu vor funcţiona în direcţia dorită. Informaţii actualizate puteţi găsi la cele mai bune case de pariuri online, site-uri precum cazinouri.info. Aici o să reunim mai multe strategii populare şi o să le comparăm.

Strategie de pariere online pe fotbal

Apropo de sport, care altul decât fotbalul poate provoca asemenea furori şi va menţine atenţia fanilor atât de mult timp şi, în acelaşi timp, va continua să fie cunoscut ca fiind cea mai căutată şi populară disciplină pentru pariere online. Da, nu există nici o îndoială că fotbalul este un joc preferat de milioane de fani din întreaga lume. Nu întâmplător, prima strategie pe care o vom lua în considerare este direct legată de fotbal. Este o practică bună pentru începători să nu parieze pe mai multe meciuri, ci să se concentreze pe o piaţă şi pe un eveniment specific, pe care să-l urmărească detaliat. 

Principiul conform căruia calitatea este mai importantă decât cantitatea se aplică aici cu toată forţa. Nu contează că aţi pariat sume mici pe multe întâlniri, bazându-vă pe faptul că una dintre ele va avea succes. Dacă faceţi un calcul, suma tuturor pariurilor mici pe care le-aţi pierdut din cauza incapacităţii de a urmări fiecare meci şi de a îl analiza, veţi descoperi că ar fi mult mai profitabil pentru voi să pariaţi o sumă mai mare, dar pe un meci pe care îl puteţi urmări cu atenţie şi în veţi avea şanse mai mari să câştigaţi.

Strategie de pariere pe evenimente live

Pariurile tradiţionale sunt curioase şi interesante pentru mulţi jucători, ceea ce nu este surprinzător. Ceea ce se observă în ultimii ani este interesul tot mai mare al pariorilor faţă de pariurile în timp real, cunoscute şi ca pariuri live sau pariuri în joc. Aproape că nu există casă de pariuri care să nu includă o astfel de oportunitate în portofoliul său. Bineînţeles, am decis că este bine să fim atenţi la o strategie de acest tip. Când alegeţi pariuri live, sunteţi aproape sigur că şansele pe care le veţi avea vor fi mai mari decât în meciurile standard. Un alt avantaj este că puteţi utiliza funcţia de streaming live pentru a viziona transmisia live a unui meci. 

Reţineţi, însă, că nu toate site-urile îl oferă. Aici, spre deosebire de strategia de mai sus, vom aplica schema inversă de acţiune. Puteţi urmări mai multe meciuri simultan, în cazul în care echipele vă sunt bine cunoscute şi ştiţi într-un procent mare care va fi rezultatul meciului. Desigur, nu există niciodată o garanţie de 100%, dar dacă presupunem că aveţi două echipe favorite, puteţi paria pe cel puţin două meciuri în acelaşi timp, pe care le puteţi urma adăugându-le pe lista voastră de favorite. Şansa de a câştiga la ambele meciuri în acest caz este mai mare, deoarece în primul rând urmăriţi meciuri la care cunoaşteţi bine cele două echipe şi, în al doilea rând, deoarece meciurile se joacă live, dacă vedeţi că lucrurile nu merg conform planului, puteţi oricând să riscaţi şi să aşteptaţi să vedeţi cum se desfăşoară lucrurile.

Strategie specială de pariere

Dacă v-aţi săturat de pariurile tradiţionale, există o modalitate de a scăpa de plictiseală. Diversificaţi cu aşa-numitele pariuri speciale. Acestea sunt o modalitate de a paria pe ceea ce credeţi despre probleme mai netradiţionale. De exemplu, cine va câştiga Eurovision Song Contest sau care va fi numele următorului bebeluş regal din Regatul Unit. Desigur, pentru că sunt mai neobişnuite, nu pot fi găsite peste tot. Interesaţi-vă şi concentraţi-vă doar pe subiecte care vă sunt apropiate de interesele voastre. 

Ce înseamnă asta? Nu pariaţi pe politică dacă nu citiţi ultimele ştiri politice, nu urmăriţi ştirile sau, în general, nu ştiţi cum sunt lucrurile în viaţa politică. Mai bine nu pariaţi pe artă (muzică, filme, formate TV şi altele) dacă sunteţi o persoană care nu este interesată de acestea. Dacă sunteţi pasionaţi de filme, aveţi grijă la pariurile care acoperă cele mai recente filme. Nu credeţi că ştiţi şi înţelegeţi totul doar pentru că aveţi o idee generală! Pariaţi pe ceva ce ştiţi şi vă interesează, căutaţi informaţii recente şi veţi avea o şansă mai mare.

 

Afla mai multe despre: publicitate 

viewscnt
Articole similare