Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai cunoscute 5 jocuri despre fotbal

Cele mai cunoscute 5 jocuri despre fotbal

Pariuri sportive

Comentarii

Popularitatea jocurilor inspirate din fotbal este una ridicată, indiferent că vorbim despre titluri clasice precum FIFA 21, despre producţii care pot fi accesate doar pe dispozitivele mobile sau despre jocuri de cazino menite să aducă un plus de distracţie.

Iată, aşadar, care sunt 5 dintre cele mai populare jocuri despre fotbal:

1. FIFA 21 - Este cel mai cunoscut simulator de fotbal şi milioane de oameni cumpără anual noul joc. Povestea acestui joc a apărut în 1993, cu FIFA International Soccer, iar de atunci, cu o singură excepţie (1994), cei de la EA Sports au lansat o nouă ediţie anuală. În toamna anului trecut a fost lansat FIFA 21, unde sunt disponibile peste 30 de ligi de fotbal, printre care şi cea a României. În total sunt peste 7000 de cluburi şi 17 mii de jucători. Printre jucătorii de legendă prezenţi în joc se află Gică Hagi, Roberto Baggio, Alessandro del Pierro, Maradona sau Pele. Un amănunt inedit este acela că o parte din joc este dezvoltată din România, de EA Sports.

2. Super Striker - Lansat în aprilie 2020 de compania NetEnt, Super Strike s-a bucurat de un succes rapid şi a devenit unul dintre cele mai populare sloturi cu tematică de sport disponibile pe NetBet cazino. Jucătorul de aur este cel mai căutat simbol din Super Striker deoarece aduce un profit de 100 X miza. De asemenea, fotbalistul care celebrează marcarea unui gol este şi el la mare căutare, alături de ghetele de fotbal aurii. Super Striker are 3 role şi 5 linii de plată, pariul maxim este de 375 RON, iar câştigul maxim ajunge la 37500 RON. Jocul are specială şi runde gratuite.

3. eFootball PES 2020 - Şi acest joc are o tradiţie bogată, fiind la a 19-a ediţie. Lionel Messi este pe coperta jocului pentru prima dată din 2011 încoace. Cei de la Konami au parteneriate cu cluburi celebre precum FC Barcelona, Manchester United, Bayern Munchen şi Juventus Torino. Game play-ul este foarte bun, la fel şi grafica. Din păcate, PES nu are multe echipe din campionate de top licenţiate, ceea ce poate fi destul de deranjant, în condiţiile în care numele acestora şi al jucătorilor sunt schimbate. Totuşi, rămâne un joc foarte popular. Cei de la Konami au lansat şi un Season Update, deoarece PES 2021 nu este încă gata. PES 2020 a fost desemnat cel mai bun joc de sport la Game Critics Awards în 2019.

4. Dream League Soccer - Este unul dintre cele mai bune jocuri de mobil despre fotbal. Ultima ediţie, lansată în noiembrie 2020, are deja peste 50 de milioane de descărcări numai în Magazin Play. Jocul este foarte apreciat de utilizatori, având un rating de 4.5 din peste 13 milioane de voturi exprimate. Ai posibilitatea să o iei de jos şi să urci, să faci transferuri şi să joci cu cei mai buni fotbalişti din lume. De asemenea, îţi poţi moderniza stadionul sau poţi îmbunătăţi calităţile fotbaliştilor. Mai trebuie să-ţi îndeplineşti obiectivele, dar şi să gestionezi bugetul. Un punct bonus e acela că poţi să îţi personalizezi echipamentele de joc.

5. Soccer Stars - Deşi este un joc destul de simplu de mobil, Soccer Stars are un succes uriaş. Are peste 50 de milioane de descărcări numai pe Android şi un rating de 4.2 din peste 2.2 milioane de voturi exprimate. Jocul este destul de simplu. Practic, controlezi nişte jetoane şi trebuie să bagi mingea în poartă. Pe măsură ce aduni cât mai multe monede îţi poţi upgrada jetoanele pentru a le face mai precise şi mai puternice. Soccer Stars, dezvoltat de compania Miniclip, se joacă online. Poţi participa în meciuri de 1 la 1 sau chiar în turnee.

Afla mai multe despre: fifa 

viewscnt
Articole similare