Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai echilibrate campionate în Europa din ultimii ani. Barcelona, Real, Juventus sau City nu se află nici măcar între primele 3 în momentul de faţă

Cele mai echilibrate campionate în Europa din ultimii ani. Barcelona, Real, Juventus sau City nu se află nici măcar între primele 3 în momentul de faţă

Fotbal

Comentarii

Dacă pentru Barcelona sau City pare un sezon compromis în campionat, Real sau Juventus încă au şanse la titlu

Actualul sezon competiţional pare să fie unul dintre cele mai echilibrate din ultimii mulţi ani. Cel mai rău stau Barcelona şi Manchester City, echipe care au obţinut deja calificări lejere în faza optimilor Ligii Campionilor. În campionatele interne, situaţia este total schimbată. Barcelona este abia pe locul 13 în La Liga cu 11 puncte din 8 etape. Lider în Spania este surpriza Real Sociedad. Nici Real Madrid nu are un parcurs strălucit, echipa antrenată de Zinedine Zidane este abia pe 4 cu 17 puncte, la 6 puncte în spatele liderului.

În Serie A, Juvetus sau Inter nu au nici ele un parcurs reuşit. Dacă Juventus este deja calificată mai departe în Liga Campionilor, în cazul Interului situaţia este una mult mai delicată. Italienii sunt pe ultimul loc în grupă şi aproape de o eliminare. Campionatul Italiei este condus în acest moment de AC Milan cu 20 de puncte, la 4 puncte în faţa celor de la Juventus (locul 4) şi la 5 puncte peste Inter (locul 5).

Premier League are şi ea un lider surpriză. Echipa antrenată de Jose Mourinho, Tottenham, conduce campionatul din Anglia cu 20 de puncte, urmată de Liverpool şi Chelsea. Surpriza o reprezintă Manchester City, formaţie antrenată de Pepp Guardiola. City este pe locul 13 în Anglia cu numai 12 puncte din 8 etape. Nici Arsenal (locul 12 - 13 puncte) şi nici Manchester United (locul 10 - 13 puncte) nu stau mai bine în clasament. Peste toate aceste nume mari din Premier League sunt echipa ca West Ham United, Aston Villa sau Wolverhampton, echipe care în anii trecuţi se băteau mai mult pentru evitarea retrogradării.

În Bundesliga, favorita Bayern Munchen domină competiţia, la fel şi în Ligue 1 acolo unde PSG este lider.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fotbal europabarcelonajuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare