Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai importante mutări în această iarnă din Europa. Mai sunt doar câteva zile până la terminarea perioadei de transferuri în România

Cele mai importante mutări în această iarnă din Europa. Mai sunt doar câteva zile până la terminarea perioadei de transferuri în România

Transferuri

Comentarii

Perioada de transferuri este aproape de final în Europa, iar până acum s-au realizat câteva transferuri importante.

Cele mai importante mutări în această iarnă din Europa

Mai sunt doar câteva zile până când se va termina perioada de transferuri, iar până acum s-au realizat câteva mutări importante în cele mai bune ligi ale Europei.

Mai jos, poţi vedea o listă cu cele mai imortante mutări din această iarnă, toate detaliile fiind preluate de pe site-ul de specialitate, transfermarkt.

  • Dominik Szoboszlai 20 de ani. Transferat de la RB Salzburg la RB Leipzig pentru suma de 20 milioane de euro. Mijlocaşul ungur, poate evolua ca extremă stânga şi ca mijlocaş ofensiv. Pentru Salzburg a marcat 26 de goluri şi a oferit 35 de pase de gol în 83 de meciuri. Dominik este cotat la 25 milioane de euro.
  • Gedson Fernandes 22 de ani. Portughezul a plecat sub formă de împrumut de la Benfica la Galatasaray în schimbul sumei de 500.000 de euro. Fernandes a mai trecut şi pe la Spurs tot împrumutat. Pentru Benfica, Gedson a marcat 3 goluri şi a oferit 7 pase de gol în 59 de partide. Valoarea sa pe piaţa transferurilor este de 13.5 milioane de euro.
  • Sami Khedira 33 de ani. Germanul a plecat gratis de la Juventus la Herta Berlin. Mijlocaşul a mai trecut înainte pe la Stuttgart şi Real Madrid. La Juve, Khedira a marcat 21 de goluri şi a pasat decisiv de 13 ori în 145 de partide. Sami este cotat la 2 milioane de euro.
  • Shkodran Mustafi 28 de ani. Fundaşul german a plecat liber de contract de la Arsenal la Schalke 04. Mustafi a mai trecut pe la Valencia şi Sampdoria şi este evaluat la 12 milioane de euro.
  • Dennis Man 22 de ani. Atacantul român a fost transferat la Parma de la FCSB în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Man a jucat 146 de meciuri pentru FCSB, în care a marcat 49 de goluri şi a oferit 29 de assist-uri. Dennis este cotat la 6.5 milioane de euro.
  • Marcos Rojo 30 de ani. Argentinianul a plecat liber de contract de la Manchester United la Boca Juniors. Fostul fundaş al celor de la United este cotat la 6 milioane de euro.
  • Mesut Ozil 32 de ani. Mijlocaşul ofensiv a plecat gratis de la Arsenal la Fenerbahce. Germanul a mai jucat la Schalke 04, Werder Bremen şi Real Madrid. Mesut a marcat 44 de goluri pentru Arsenal şi a oferit 77 de assist-uri în 254 de meciuri.  Ozil este cotat la 5 milioane de euro.
  • Sebastian Haller 26 de ani. Atacantul ivorian a fost transferat de la West Ham United la Ajax, pentru suma de 22.5 milioane de euro. Haller a mai evoluat pentru Frankfurt, Utrecht şi Auxerre. Pentru West Ham, atacantul a marcat 14 goluri în 53 de meciuri. Sebastian Haller este cotat la 30 milioane de euro.
  • Moussa Dembele 24 de ani. Atacantul francez e plecat sub formă de împrumut de la Lyon la Atletico Madrid în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. Dembele a mai evoluat pentru Celtic şi Fulham. La Lyon, Moussa, a marcat 45 de goluri în 108 partide. Moussa Dembele este evaluat la 30 milioane de euro.
  • Luka Jovic 23 de ani. Sârbul s-a reîntors la Frankfurt sub formă de împrumut, iar echipa germană i-a oferit lui Real Madrid 1 milion de euro pentru serviciile lui Jovic. Atacantul a mai trecut pe la Steaua Roşie Belgrad şi Benfica. Pentru Frankfurt, Jovic a marcat 39 de goluri în 79 de meciuri. Luka Jovic este cotat la 20 milioane de euro.
  • Papu Gomez 32 de ani. Mijlocaşul argentinian a a fost cumpărat de Sevilla de la Atalanta pentru 5.5 milioane de euro. La echipa italiană, Gomez a marcat 59 de goluri şi a oferit 71 de pase de gol în 252 de partide. Papu Gomez este cotat la 15 milioane de euro.
  • Martin Odegaard 22 de ani. Norvegianul s-a dus la Arsenal sub formă de împrumut, iar Real Madrid a primit 2 milioane de euro. Odegaard a mai trecut pe la Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad şi Stromsgodset. Mijlocaşul are 31 de goluri şi a oferit 40 de assist-uri în 217 de meciuri jucate în cariera sa de până acum. Martin Odegaard este evaluat la 40 milioane de euro.
  • Jesse Lingard 28 de ani. Lingard a fost transferat sub formă de împrumut de West Ham United şi le-a oferit celor de la Manchester United 1.7 milioane de euro. Englezul a evoluat în 210 partide pentru Manchester, unde a marcat 33 de goluri şi a dat 20 de pase decisive. Jesse Lingard este cotat la 10 milioane de euro.
  • El Shaarawy 28 de ani. El Shaarawy s-a reîntors gratis la AS Roma de la SH Shenhua. Italianul a mai jucat la AC Milan, Genoa şi AS Monaco. La AS Roma atacantul italian a marcat 40 de goluri şi a oferit 26 de pase de gol în 139 de meciuri.  El Shaarawy este evaluat la 8 milioane de euro.

În România perioada de transferuri se termină pe 8 februarie.

 

 

Afla mai multe despre: transferuri 

viewscnt
Articole similare