Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai noi informaţii despre starea de sănătate a lui Vertonghen! Verdictul medicilor de la Tottenham

Cele mai noi informaţii despre starea de sănătate a lui Vertonghen! Verdictul medicilor de la Tottenham
Comentarii

Clubul Tottenham Hotspur a confirmat, joi, că fundaşul Jan Vertonghen nu a suferit o comoţie cerebrală în meciul cu Ajax Amsterdam (0-1), din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal.

"În urma unui examen medical aprofundat efectuat în cursul ultimelor 48 de ore de către personalul nostru de specialitate, precum şi de un neurolog independent specializat în comoţii cerebrale în sport, s-a concluzionat că Jan Vertonghen nu a suferit o comoţie", se arată într-un comunicat al clubului englez.

Specialistul a recomandat, însă, că jucătorul belgian să-şi ia câteva zile de repaus şi este foarte puţin probabil ca Vertonghen să dispute meciul de sâmbătă din etapa a 37-a din Premier League, cu Bournemouth.

"Fundaşul belgian s-a accidentat la nas în urma contactului, ceea ce a provocat o sângerare abundentă. El a fost considerat apt să continue să joace după o evaluare pe teren. Toate directivele Federaţiei engleze de fotbal au fost urmate", a insistat Tottenham într-un comunicat.

Vertonghen a fost nevoit să părăsească terenul în finalul primei reprize, după o ciocnire cu coechipierul său Toby Alderweireld şi cu portarul Onana (Ajax). Revenit pe teren câteva minute mai târziu, el a ieşit de pe gazon imediat după aceea, fiind susţinut de doi membri ai staff-ului tehnic.

Afla mai multe despre: vertonghen 

viewscnt
Articole similare