Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cele mai proaste decizii”. Neymar şi Alexis Sanchez îşi forţează plecările de la PSG şi Manchester United. ”Deja regretă”

”Cele mai proaste decizii”. Neymar şi Alexis Sanchez îşi forţează plecările de la PSG şi Manchester United. ”Deja regretă”
Comentarii

Neymar a ajuns la PSG pentru suma de 222 de milioane de euro, devenind cel mai scump fotbalist din istorie, în timp ce Alexis Sanchez a sosit la United în iarnă, devenind cel mai bine plătit jucător din lotul lui Mourinho. Ambii au ales excelent din punct de vedere financiar, dar regretă deciziile pe plan fotbalistic.

Conturile lor cresc incredibil de la o zi la alta, dar ei sunt nefericiţi. Atât Neymar cât şi Alexis şi-au anunţat deja prietenii că vor să rupă angajamentele actuale şi să meargă în locuri în care să se simtă cu adevărat bine”, spun ziarele din Marea Britanie, care compară situaţiile celor doi super jucători.

Neymar a fost dezamăgit de nivelul fotbalistic din Ligue 1 şi e conştient că mutarea la PSG îl va scoate din cursa pentru Balonul de Aur. În plus, a intrat în conflict cu antrenorul Emery, dar şi cu o parte dintre colegi. Ca totul să fie un coşmar, s-a mai şi accidentat şi nu va mai evolua până la Campionatul Mondial din Rusia.

De cealaltă parte, Alexis şi-a forţat plecarea de la Arsenal, motivând că ”tunarii” nu se pot bate pentru trofeele importante, dar a ajuns de nerecunoscut la United. Forma lui este una catastrofală, iar starea de spirit este la fel de proastă.

Mănâncă singur, nu vorbeşte cu nimeni, iar atunci când are liber preferă să stea acasă sau să plece la Londra, unde are mai mulţi prieteni”, spun surse din interiorul lui United.

Ţinând cont de aceste lucrui, este de aşteptat ca Neymar şi Alexis Sanchez să plece, în vară, de la PSG şi United. Dacă Neymar e dorit cu insistenţă la Madrid, de Real, în cazul lui Alexis situaţia este mult mai complicată, dar PSG pare să fi intrat deja pe fir.

Afla mai multe despre: alexis sanchezneymarmanchester united 

viewscnt
Articole similare