Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele şapte centre olimpice de pregătire din Austria, redeschise pentru mai bine de 600 de sportivi de elită

Cele şapte centre olimpice de pregătire din Austria, redeschise pentru mai bine de 600 de sportivi de elită

Jocurile olimpice

Comentarii

Peste 600 de sportivi de elită reiau, de luni, antrenamentele în cele şapte centre olimpice de pregătire din Austria, după cinci săptămâni de la închiderea acestora. Comitetul Olimpic Austriac a primit 10.000 de măşti pentru sportivi din partea forului omolog chinez.

”Mulţumim Comitetului Olimpic Chinez pentru ajutorul generos. Aveam deja o bună colaborare împreună, de exemplu, prin împărtăşirea cunoştinţelor noastre despre sporturile de iarnă, în perspectiva Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, de la Beijing”, a spus preşedintele Comitetului Olimpic Austria, Karl Stoss.

Au fost livrate astfel sute de măşti pentru protecţia facială a sportivilor către fiecare din cele şapte centre olimpice austriece, la Dornbirn, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg-Rif, St. Pölten şi Viena.

Oficialii forului austriac au mai menţionat între măsurile obligatorii din timpul antrenamentelor menţinerea distanţei de 2 metri în timpul pregătirilor şi asigurarea unui spaţiu minim de 20 de metri pătraţi pentru fiecare sportiv în spaţiile închise.

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare