Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele trei stadioane alese de FCSB pentru a juca în startul sezonului. ”Ne-am depus candidatura!” | EXCLUSIV

Cele trei stadioane alese de FCSB pentru a juca în startul sezonului. ”Ne-am depus candidatura!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB nu va putea juca pe Arena Naţională în perioada 15 iulie - 15 august, deoarece pe cea mai mare arenă a ţării sunt programate două concerte, aşa că şefii vicecampioanei sunt obligaţi să găsească rapid altă ”casă”.

Aşadar, obligată de situaţie, FCSB a înaintat celor de la FRF şi UEFA o listă cu trei stadioane unde şi-ar dori să înceapă evolueze în acea perioadă: Arcul de Triumf, Steaua şi noul stadion din Târgovişte.

Trei stadioane alese de FCSB

Prima opţiune pentru FCSB rămâne în continuare arena din Ghencea, însă sunt şanse mari ca din cauza problemelor birocratice să se lovească din nou de un refuz.

Varianta de rezervă, la îndemână, însă la mare concurenţă, este Arcul de Triumf. Şase formaţii au depus la Ministerul Sportului cerere de a juca pe stadionul de 15.000 de locuri: FCSB, Dinamo, Farul, Dinamo Kiev (care până acum a jucat la Lodz, în Polonia, în cupele europene), plus naţionala masculină de rugby a României şi naţionala feminină de fotbal a României.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că au fost depuse cereri pentru a juca pe aceste trei stadioane, în perioada în care Arena Naţională va fi indisponibilă, însă aşteaptă să vadă care va fi programul startului de sezon din Superligă pentru a se clarifica situaţia.

Ne-am depus candidatura la Arcul de Triumf, Ghencea şi Târgovişte. Trebuie să vedem programul întâi (n.r. - Superligii)”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Primul meci, la jumătatea lunii iulie

Tragerea la sorţi a ţintarului din Superligă este programată pe 27 iunie, iar prima etapă este programată pe 15/16 iulie.

Pe 21 iunie, FCSB îşi va afla adversara din turul doi preliminar al Conference League, iar pe 27 iulie şi 3 august sunt programate cele două dueluri.

Afla mai multe despre: mihai stoicaarcul de triumftargovisteghencea 

viewscnt
Articole similare