Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celea şi-a găsit echipă la 48 de ore după ce a fugit de Oţelul. Dorinel Munteanu a reacţionat

Celea şi-a găsit echipă la 48 de ore după ce a fugit de Oţelul. Dorinel Munteanu a reacţionat

Oțelul Galați

Comentarii

Daniel Celea (28 de ani) şi-a găsit o nouă echipă, la 48 de ore distanţă după ce şi-a reziliat contractul cu Oţelul Galaţi.

Celea şi-a găsit echipă la 48 de ore după ce a fugit de Oţelul. Dorinel Munteanu a reacţionat

Fundaşul central semnase cu Oţelul în urmă cu o lună de zile, însă nu a fost încântat de mediul găsit la Galaţi şi a cerut conducerii să fie lăsat să plece.

Sâmbătă, 1 iulie, ”oţelarii” au făcut anunţul oficial al despărţirii de jucător. Luni, 3 iulie, clubul cipriot Nea Salamis Famagusta a anunţat, oficial, pe contul oficial de Facebook, faptul că a ajuns la o înţelegere cu Daniel Celea.

Veste nu pare că i-a picat foarte bine lui Dorinel Munteanu. Antrenorul moldovenilor a reacţionat după ce Celea a semnat cu noua echipă.

„Nu s-a întâmplat nimic (n.r. cu Celea). Întrebaţi-l pe el ce s-a întâmplat. Pentru mine e un capitol încheiat. De când a plecat, nu mai face parte din planurile noastre. Asta a fost dorinţa lui. Nu s-a integrat”, a spus Dorinel Munteanu.

Nea Salamis Famagusta a terminat sezonul precedent pe locul al doilea al play-out-ului din Cipru.

În cariera sa, Celea a evoluat pentru formaţiile ACSO Filiaşi, Sporting Roşiori, Pandurii, UTA, CS Mioveni, Sepsi, LKS Lodz şi Chindia.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Celea, conform transfermarkt.de.

Pe 10 iunie, Oţelul anunţa transferul lui Celea cu un mesaj postat pe reţelele de socializare. 

"Echipa noastră şi-a asigurat serviciile fundaşului central Daniel Celea. În vârstă de 27 de ani şi măsurând 1,87 m, Celea a venit la Oţelul de la Chindia Târgovişte, el fiind unul dintre căpitanii echipei în ultimul sezon de Superligă.

De-a lungul carierei sale, Celea a mai evoluat pentru formaţii precum Pandurii Tg. Jiu, UTA, CS Mioveni, Sepsi Sf. Gheorghe sau LKS Lodz, din Polonia.

Cu peste 80 de meciuri jucate în primul eşalon al fotbalului românesc şi alte peste 65 de partide disputate în Liga 2, Daniel Celea a semnat cu formaţia noastră un contract pe un an de zile, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Bine ai venit şi mult succes, Daniel Celea!", au transmis atunci cei de la Oţelul Galaţi.

Afla mai multe despre: daniel celeadorinel munteanuoţelul galaţiliga 1 

viewscnt
Articole similare