Experiențe împreună.
You are here:

Celebrul luptător din MMA a făcut un gest şocant în preajma lui Donald Trump! Preşedintele SUA s-a îndepărtat imediat VIDEO

Celebrul luptător din MMA a făcut un gest şocant în preajma lui Donald Trump! Preşedintele SUA s-a îndepărtat imediat VIDEO

Diverse

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi luptători americani de MMA, Colby Covington, a fost protagonistul unui gest neobişnuit. Sportivul a încercat să-i sărute mâna preşedintelui SUA, Donald Trump, dar acesta din urmă şi-a retras mâna.

Colby Covington, gest neobişnuit în preajma lui Donald Trump

Aflat în Nevada, preşedintele Donald Trump s-a întâlnit şi cu unul dintre cei mai în vogă luptători MMA din SUA. Colby Covington l-a lăudat pe cel mai puternic om de pe planetă şi, în timp ce se aflau în faţa fotografilor, a dat mâna cu Trump şi a încercat să i-o sărute. 

Trump, care candidează pentru un nou mandat al SUA, a fost surprins şi a reuşit să-şi retragă mâna, înainte de totul să devină şi mai bizar. 

În cadrul evenimentului de Nevada, Colby Covington şi-a arătat susţinerea faţă de Donald Trump în campania prezidenţială, alături de alţi sportivi din MMA şi de Dana White. 

"Îl voi urmări pe Colby. Sunt un mare fan, e un învingător şi va fi o seamă de neuitat, o mare luptă. Îi urez mult succes, dar l-am văzut deja că e puternic. Mult noroc, campionule!", a transmis preşedintele SUA, înainte de momentul ciudat. 

 

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...