Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celta Vigo - Barcelona. Cotă excelentă pentru goluri multe

Celta Vigo - Barcelona. Cotă excelentă pentru goluri multe

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Celta Vigo - Barcelona Spania 17.04.2018. Se anunţă un meci greu pentru catalani pe Balaidos, locul unde de multe ori s-a întâmplat să piardă. Nici n-ar mai conta însă, Barcelona având titlul acontat.

Ponturi pariuri Celta Vigo - Barcelona Spania 17.04.2018

Celta Vigo a avut parte de un sezon interesant, în care a fost foarte aproape de cupele europene, însă pe final nu a mai putut ţine pasul şi acum se află la jumătatea clasamentului, cu şanse minime de a prinde un loc de Europa League. Fanii sunt încrezători înaintea meciului cu FC Barcelona de pe teren propriu, în special datorită ultimului meci jucat la Vigo: atunci, echipa favorită s-a distrat cu Sevilla, scor 4-0, formaţie care era în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Celta Vigo se descurcă foarte bine când vine vorba despre meciurile jucate în faţa fanilor, iar statistica demonstrează acest lucru: gazdele au pierdut un singur meci în ultimele 10 partide disputate acasă. În weekend, Celta Vigo a fost învinsă surprinzător, în deplasare, de Leganes, scor 0-1, iar acum primeşte vizita singurei echipe neînvinse din La Liga, deci speranţele la puncte sunt destul de mici.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Celta Vigo - Barcelona Spania 17.04.2018

Catalanii au fost eliminaţi ruşinos din Liga Campionilor, 0-3 cu AS Roma, iar acum au rămas doar cu La Liga şi Cupa Regelui, unde joacă finala în weekend împotriva celor de la Sevilla. FC Barcelona nu are nici înfrângere, însă are doar 11 puncte avans în faţa celor de la Atletico. Astfel, dacă în ultimele şase meciuri nu pierde niciun meci şi termină campionatul neînvinsă, iar Atletico are doar victorii, gruparea din Madrid ia titlul. Este un scenariu fantezist, însă merită să le dea speranţe fanilor lui Atletico. În tur, FC Barcelona şi Celta Vigo au terminat meciul la egalitate, scor 2-2, pe Camp Nou. 

GG @ 1.50

Afla mai multe despre: celta vigobarcelonaponturi pariurila ligamessi 

viewscnt
Articole similare