Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic a dat lovitura în minutul 90+5 la Roma şi s-a calificat în 16-imile Europa League. CFR Cluj, la un pas de primăvara europeană. Calculele calificării

Celtic a dat lovitura în minutul 90+5 la Roma şi s-a calificat în 16-imile Europa League. CFR Cluj, la un pas de primăvara europeană. Calculele calificării
Comentarii

Celtic Glasgow a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Lazio, în cea de-a patra runda a Grupei E a Europa League, grupă din care face parte şi campioana Ligii 1, CFR Cluj.

Immobile a deschis scorul pentru Lazio, în minutul 7, dar scoţienii au egalat în minutul 38, prin Forrest, pentru ca Ntcham să dea lovitura în minutul 90+5. 

În urma acestui succes, Celtic a acumulat zece puncte şi şi-a asigurat calificarea în primăvara europeană. CFR Cluj ocupă locul al doilea, cu nouă puncte, şi are nevoie de cel puţin un punct în ultimele două meciuri pentru a fi sigură de calificare. Lazio este a treia, cu trei puncte, iar Rennes este eliminată, având un singur punct.

CFR Cluj - Rennes 1-0

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rennes, într-un meci din etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, care a fost apoi eliminat.

În penultima rundă, CFR Cluj întâlneşte Lazio în deplasare, iar Celtic primeşte vizita lui Rennes, pentru ca în ultima rundă să aibă loc meciurile CFR - Celtic şi Rennes Lazio.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare