Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic a renunţat la Omrani! Scoţienii au dat lovitura şi au transferat un jucător din Premier League

Celtic a renunţat la Omrani! Scoţienii au dat lovitura şi au transferat un jucător din Premier League

Premier League

Comentarii

În urma meciurilor cu CFR Cluj din UEFA Champions League, oficialii celor de la Celtic Glasgow au pus ochii pe Billel Omrani şi chiar s-a zvonit că vor să ofere 3,3 milioane pe fotbalistul campioanei. Scoţienii însă au renunţat, aparent, şi au transferat un jucător din Premier League.

Celtic Glasgow a anunţat sâmbătă împrumutul lui Mohamed Elyounoussi (25 de ani) de la Southampton. Norvegianul va evolua până la finalul sezonului în Scoţia şi va lupta pentru calificarea în "primăvara" Europa League, acolo unde scoţienii sunt în grupă cu CFR Cluj, dar şi cu Lazio şi Rennes. 

Cotat la 15 milioane de euro, Elyounoussi a ajuns în Anglia în urmă cu un an, fiind cumpărat de "sfinţi" de la Molde. Atacantul a evoluat şi împotriva României, în meciul din campania de calificare pentru Campionatul European de anul viitor. 

CELTIC A RENUNŢAT LA TRANSFERUL LUI OMRANI

Francezul în vârstă de 26 de ani i-a impresionat pe scoţienii de la Celtic Glasgow, în dubla pe care CFR Cluj a disputat-o cu aceştia, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Omrani a înscris două goluri în partida retur, câştigată scor 4-3, şi scoţienii au fost la un pas să scoată din buzunar 3 milioane de lire sterline pentru achiziţionarea sa.

La întrebarea dacă Celtic este interesată de Billel Omrani, răspunsul antrenorului de la Celtic a fost: "Monitorizăm foarte mulţi jucători, dar nu am idee de aşa ceva".

Afla mai multe despre: celticomranielyounoussi 

viewscnt
Articole similare