Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic, anunţ de ultimă oră în privinţa antrenorului! Anunţul făcut de scoţieni: "Şedinţa clubului s-a terminat cu decizia asta!"

Celtic, anunţ de ultimă oră în privinţa antrenorului! Anunţul făcut de scoţieni: "Şedinţa clubului s-a terminat cu decizia asta!"
Comentarii

Celtic va continua cu antrenorul Neil Lennon, în ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme. BBC citează un comunicat al grupării de pe Celtic Park în care clubul întăreşte poziţia antrenorului pe banca tehnică. Dan Petrescu (52 de ani) era perceput drept următorul antrenorul al scoţienilor.

Celtic, anunţ de ultim moment în privinţa antrenorului! Neil Lennon continuă pe Celtic Park

Obişnuită să domine campionatul scoaţian cu rezultate foarte bune în ultimii ani, Celtic are parte de o perioadă proastă şi s-a speculat că antrenorul Neal Lennon va fi dat afară, iar locul său va fi luat de Dan Petrescu. "Bursucul" e cerut de fani pe Celtic Park, însă se pare că Lennon are în continuare încredere din partea conducerii că va scoate echipa din momentul slab de formă în care se află.

Celtic a remizat cu St. Johnstone, 1-1, în ultimul meci de campionat, dar BBC - care citează un comunicat al scoţienilor -, anunţă că Neil Lennon va continua alături de formaţia campioană. "Şedinţa clubului s-a terminat cu decizia de a continua cu Neil Lennon. El şi stafful său trebuie să găsească soluţii pentru a depăşi problemele actuale. Chiar dacă fanii au cerut o schimbare, conducerea consideră că Neil Lenon este cel care poate redresa lucrurile", anunţă Celtic, conform sursei citate.

Dan Petrescu, anunţa de presa din Scoţia ca următorul antrenor al lui Celtic

Aventura lui Dan Petrescu la CFR Cluj s-a încheiat după înfrângerea cu Poli Iaşi, 0-1 din Cupa României, şi după trei titluri la rând şi performanţe pe plan european, "Bursucul" va pleca de la echipă. Patronul Nelu Varga a confirmat despărţirea de "Bursuc", însă antrenorul se pare că nu va rămâne mult timp pe bară. Dan Petrescu va fi următorul antrenor al lui Celtic, susţin presa din Scoţia, care a făcut anunţul în noaptea în care Nelu Varga a confirmat că acesta va pleca din Gruia.

"Sursele mele din România şi din Glasgow mi-au spus că Dan Petrescu e următorul antrenor al lui Celtic!", se arată pe Twitter. Astfel, Dan Petrescu ar putea prinde mutarea carierei în fotbalul britanic, la care visează de când s-a apucat de antrenorat.

Afla mai multe despre: celticantrenorneil lennondan petrescu 

viewscnt
Articole similare