Experiențe împreună.
You are here:

Celtic anunţă noi măsuri, după ce UEFA a deschis o procedură în urma meciului cu CFR Cluj

Celtic anunţă noi măsuri, după ce UEFA a deschis o procedură în urma meciului cu CFR Cluj
Comentarii

Celtic Glasgow a anunţat că va lua noi măsuri după ce UEFA a decis, în urmă cu o zi, să deschidă o procedură disciplinară din cauza comportamentului fanilor la meciul cu CFR Cluj, scor 2-0, din grupele Europa League.

UEFA a deschis procedura pentru folosirea de către suporteri a obiectelor pirotehnice. Cazul va fi analizat la 17 octombrie.

“Ca urmare a celei mai recente proceduri a UEFA împotriva clubului, pentru folosirea de petarde pe Celtic Park, clubul trebuie să facă din nou un apel, cu dezamăgire şi frustrare, ca acest comportament să înceteze. Poziţia UEFA în privinţa folosirii de obiecte pirotehnice este clară şi bine ştiută. Clubul a fost sancţionat de numeroase ori şi, totuşi, dezamăgitor, acest comportament al unei mici părţi a suporterilor persistă. Celtic va introduce noi măsuri pentru a contracara acest comportament. Trebuie să înceteze”, se arată într-un comunicat al grupării scoţiene.

Celtic avertizează că, având în vedere faptul că s-a încălcat de mai multe ori regulamentul, repercusiunile ar putea fi semnificative. “Este nedrept ca bucuria meciurilor echipei Celtic să fie posibil afectate de comportamentul negativ al unui grup foarte mic. În plus, în interesul siguranţei tuturor suporterilor noştri, este imperativ ca toţi fanii care asistă la meciuri pe Celtic Park să stea pe locurile de pe bilete. Este important pentru siguranţa tuturor. Suporterii noştri sunt fantastici şi apreciem contribuţia lor imensă la club.

Victoria noastră din meciul cu CFR Cluj a reprezentat încă o seară mare europeană pe terenul nostru. Susţinută extraordinar de fani, echipa a fost fantastică şi ne-a dus în fruntea grupei. Pe acest aspect ar trebui să ne concentrăm. Clubul şi suporterii noştri trebuie să coopereze pentru a se asigura că folosirea de obiecte pirotehnice sau orice alt tip de comportament necorespunzător nu are ce să caute la meciurile noastre”, a conchis Celtic Glasgow.

viewscnt
Articole similare