Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Celtic e o echipă mare, dar a avut în faţă azi o echipă foarte bună!” Camora rămâne optimist pentru returul din Scoţia

”Celtic e o echipă mare, dar a avut în faţă azi o echipă foarte bună!” Camora rămâne optimist pentru returul din Scoţia

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei Celtic Glasgow, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Căpitanul CFR-ului, portughezul Camora a vorbit despre rezulatul bifat de CFR în manşa tur cu Celtic Glasgow: ”Echipa a jucat foarte bine, dar rezultatul nu ne avantajează atât de mult. Arbitrajul a fost puţin cu ei, dar asta este. Este clar că acum este obligatoriu să dăm gol la ei. Celtic este o echipă foarte puternică, foarte bună, cu mare istorie, dar cred că şi ei au avut în faţă o echipă bună, cu atitudine” a mărturisit Camora la finalul meciului.

Experimentatul fundaş al campioanei României este conştient că în Scoţia lucrurile se vor schimba, iar atmosfera îi va ajuta mult pe băieţii lui Lennon: ”Ne aşteaptă o atmosferă infernală acolo, dar vom fi pregătiţi. Petrescu ne-a transmis că la Glasgow nu trebuie să mai facem aceleaşi greşeli. Echipa noastră a demonstrat astăzi că avem şanse de calificare” a mai adăugat Camora la finalul partidei cu Celtic.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Serbia, condusă de Srdjan Jovanovic. Asistenţii acestuia au fost Uroš Stojković şi Milan Mihajlović, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Novak Simovic.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare.

 

Afla mai multe despre: camoracfr cluj 

viewscnt
Articole similare