Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic Glasgow îşi vinde vedeta după meciul cu CFR Cluj. Zenit Sankt-Petersburg a pus pe masă 13 milioane de euro

Celtic Glasgow îşi vinde vedeta după meciul cu CFR Cluj. Zenit Sankt-Petersburg a pus pe masă 13 milioane de euro

CFR Cluj

Comentarii

Pentru James Forrest, partida cu CFR Cluj pare a fi ultima în tricoul celor de la Celtic Glasgow. Ruşii de la Zenit Sankt-Petersburg oferă 13 milioane de euro pentru mijlocaşul de 28 de ani, cotat de Transfermarkt la 3 milioane de euro, dar şi un salariu fabulos.

Chiar dacă a declarat recent că va rămâne la Celtic, spre satisfacţia antrenorului Neill Lennon, se pare că scoţianul James Forrest este atras de ruşii de la Zenit cu un salariu regeşte: 70.000 de euro pe săptămână. Cu mult peste ce poate să-i ofere echipa din Glasgow. În schimbul jucătorului, Zenit ar urma să plătească 13 milioane de euro.  La Zenit Sankt Petersburg a ajuns, în această vară, brazilianul Malcom de la Barcelona, în schimbul a 40 de milioane de euro. 

Considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti scoţieni din ultimul deceniu, James Forrest evoluază la Celtic din anul 2010, pentru a bifat 217 prezenţe, cu 48 de goluri. De asemenea, Forrest a bifat şi 28 de prezenţe în tricoul Scoţiei, pentru care a marcat 5 goluri.

CFR Cluj o înfruntă pe Celtic Glasgow, marţi, 13 august, de la ora 21.45, pe Celtic Park, într-o partidă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. În tur, la Cluj, scorul a fost egal, 1-1.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare