Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic Glasgow transferă din Premier League, înaintea partidei cu CFR Cluj! Neil Lennon îl cere cu disperare pe jucător

Celtic Glasgow transferă din Premier League, înaintea partidei cu CFR Cluj! Neil Lennon îl cere cu disperare pe jucător

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Celtic Glasgow, Neil Lennon, şi-a mandatat conducerea înaintea partidei cu CFR Cluj pentru transferul definitiv al portarului Fraser Forster, împrumutat de la Southampton.

Internaţionalul englez ar urma să se întoarcă la Southampton la finalul acestui sezon. Ar însemna o pierdere imensă pentru formaţia din Glasgow. Antrenorul Neil Lennon nu stă cu mâinile în sân şi i-a anunţat pe oamenii din conducere că şi-l doreşte în continuare pe Fraser Foster cu orice preţ.

Fraser Foster l-a cucerit pe Neil Lennon cu ultima sa prestaţie, din Supercupa Scoţiei, câştigată în faţa rivalilor de la Glasgow Rangers, scor 1-0. Cu toate acestea, nu este deloc simplu să-l păstreze pe portarul în vârstă de 31 de ani. Foster este plătit cu 90.000 de lire sterline pe săptămână, un salariu mult peste media salariilor de la Celtic Glasgow.

Cu toate acestea, Neil Lennon nu pare interesat de acest aspect şi insistă pentru transferul definitiv al jucătorului. Cu toate acestea, scoţianul ştie că nu poate trece peste deciziile conducerii de pe Celtic Park.

"Voi vorbi cu jucătorul, dar trebuie să vorbesc mai întâi cu Southampton. Este peste putinţele noastre? Nu ştiu. Mi-ar plăcea foarte mult? Cu siguranţă, dar trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că nu putem trece peste conducere. Trebuie să fim prudenţi şi să ne bucurăm de el. Ne-a adus un plus valoare", a declarat Neil Lennon.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare