Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic întră în izolare, dar va juca următoarea partidă cu Hibernian. Jullien Christopher a fost testat pozitiv cu coronavirus

Celtic întră în izolare, dar va juca următoarea partidă cu Hibernian. Jullien Christopher a fost testat pozitiv cu coronavirus
Comentarii

Campioana Scoţiei intră în izolare, după ce fundaşul Jullien Christopher a ieşit pozitiv la testul pentru coronavirus. Neil Lennon va intra în carantină şi încă 13 fotbalişti ai lui Celtic vor proceda la fel.

Fundaşul lui Celtic, Jullien Christopher a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar în urma acestui eveniment, antrenorul Neil Lennon şi alţi 13 fotbalişti au intrat în izolare.

"Christopher Jullien a dat rezultate pozitive la Covid-19 şi se autoizolează acasă. "Contactele apropiate” Neil Lennon, asistentul John Kennedy şi alţi 13 jucători din prima echipă vor fi obligaţi să se autoizoleze", a fost declaraţia oficială a celor de la Celtic.

În ciuda problemelor pe care le are din cauza coronavirusului, oficialii campioanei Scoţiei au anunţat că echipa va juca următoarele meciuri.

"Celtic Football Club a confirmat astăzi că Christopher Jullien a dat rezultate pozitive la Covid-19 şi se autoizolează acasă. Îi dorim lui Christopher o recuperare rapidă.

"În timp ce toţi ceilalţi membri ai grupului şi ai echipei din spate au dat rezultate negative, am fost informaţi de către autorităţi că, fiind consideraţi„ contacte strânse ', managerul celtic Neil Lennon, asistentul John Kennedy şi 13 jucători din prima echipă vor fi trebuie să se autoizoleze pe bază de precauţie, aşa cum este cerut de reglementările actuale.

"Clubul ar dori să mulţumească FA scoţiană, JRG şi guvernului scoţian pentru asistenţa acordată în gestionarea acestui caz. Celtic îşi va îndeplini, desigur, meciul împotriva Hibernian în această seară.

"În mod clar, suntem foarte dezamăgiţi, deoarece ştim că vor fi susţinătorii noştri. Contactele au fost identificate în perioada de miercuri săptămâna trecută, în principal în legătură cu călătoria cu autocarul de zbor şi de echipă, timp în care Celtic a aplicat aceleaşi protocoale riguroase utilizate pentru antrenamentul de pre-sezon. tabere, călătoria meciurilor UEFA şi pentru toate aranjamentele de meciuri interne din Scoţia.

"Aceste protocoale ne-au servit bine în trecut, deoarece Clubul nu a avut până acum un singur caz pozitiv în propria noastră "bulă"”. După cum am afirmat deja, decizia lui Celtic de a călători la Dubai pentru o tabără de antrenament a fost din motive de performanţă. În timp ce ne aflam în Dubai, anunţurile făcute pe 4 ianuarie au schimbat semnificativ peisajul COVID.

"Realitatea este că s-ar fi putut întâmpla un caz dacă echipa ar fi rămas în Scoţia, aşa cum au făcut-o şi alte cazuri în fotbalul scoţian şi în sportul britanic în ultima săptămână.

"Celtic a făcut tot ce a putut pentru a ne asigura că avem cele mai bune proceduri şi protocoale. De la începutul pandemiei, Celtic a lucrat îndeaproape cu guvernul scoţian şi fotbalul scoţian şi vom continua să facem acest lucru.", au mai declarat cei din conducerea clubului.

Afla mai multe despre: celtic 

viewscnt
Articole similare