Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic turează motoarele înaintea meciului care o poate duce pe CFR Cluj în primăvara Europa League. Victorie in extremis în campionat

Celtic turează motoarele înaintea meciului care o poate duce pe CFR Cluj în primăvara Europa League. Victorie in extremis în campionat
Comentarii

Celtic Glasgow, adversara echipei CFR Cluj în Europa League, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Hamilton, în etapa a XVI-a a campionatului scoţian de fotbal.

Gazdele s-au impus prin golurile marcate de Ryan Christie '13 şi Scott Brown '90+2. Grecul Marios Ogboe a egalat, în minutul 90.

Campioana Scoţiei a profitat de pasul greşit al rivalei Glasgow Rangers, scor 2-2, în deplasare, la Aberdeen, după ce a condus cu 2-0 şi a pus două puncte distanţă în clasament.

Celtic are 40 de puncte, iar Rangers, 38. Abberdeen este pe locul 3, cu 29 de puncte, unul peste Motherwell, locul 4.

Hamilton este pe locul 10, cu 12 puncte.

La 12 decembrie, de la ora 19.55, CFR Cluj joacă, acasă, cu Celtic, ultimul meci din Grupa F a Europa League. CFR are nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificarea în 16-imi, indiferent ce se întâmplă în partida Rennes - Lazio.

Până la partida din Europa League, Celtic evoluează, duminică, în deplasare, cu marea rivală Rangers, în finala Cupei Ligii.

Afla mai multe despre: celticcfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare