Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic, victorie în Old Firm înainte de duelul cu CFR Cluj. Elevii lui Neill Lennon au câştigat Cupa Ligii. VIDEO Atmosferă de vis

Celtic, victorie în Old Firm înainte de duelul cu CFR Cluj. Elevii lui Neill Lennon au câştigat Cupa Ligii. VIDEO Atmosferă de vis

CFR Cluj

Comentarii

Campioana Scoţiei, Celtic Glasgow a avut derby înainte de partida din Europa League cu CFR Cluj. Partida a contat pentru finala Cupei Ligii Scoţiei, iar trupa lui Lennon s-a impus cu 1-0.

Clujenii au meci decisiv joi în Europa, în direct la Telekom Sport, contra lui Celtic Glasgow, campioana Scoţiei. Înainte de partida din Gruia, elevii lui Neill Lennon au avut de disputat Old Firm, derby-ul Scoţiei, programat de această dată în finala Cupei Ligii.

 

 

Fundaşul francez Christopher Jullien a deschis scorul în minutul 60. Trei minute mai târziu, Frimpong a fost eliminat de la formaţia oaspete, fază în urma căruia s-a dictat lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost însă irosit de Alfredo Morelos, starul rivalilor de la Rangers. Acelaşi Morelos putea marca în prelungiri, dar şutul său a trecut puţin pe lângă bară.

Rangers a dominat partida şi a şutat de 7 ori pe spaţiul porţii, faţă de Celtic care a şutat o singură dată.

În septembrie, Rangers o învinsese pe Celtic în meci direct, scor 2-0, în campionat. La ultimele două meciuri disputate pe Ibrox Park, formaţia pregătită de Steven Gerrard a câştigat în faţa rivalei, fără să primească gol.

La meci a asistat şi fostul mare fundaş al celor de la Manchester United, Rio Ferdinand. El a împărtăşit imediat o impresie de la acest meci.

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujceltic glasgowold firmrangers 

viewscnt
Articole similare