Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cererea făcută de FCSB la UEFA i-a supărat pe kazahi! Ce s-a întâmplat înaintea returului din Conference League

Cererea făcută de FCSB la UEFA i-a supărat pe kazahi! Ce s-a întâmplat înaintea returului din Conference League

FCSB

Comentarii

Kazahii au fost nemulţumiţi de faptul că FCSB a cerut ca partida din Conference League contra lui Şahtior Karagandy să fie mutat într-o altă ţară.

FCSB a solicitat sâmbătă ca partida să fie mutată, iar meciul se va disputa în Armenia, la Erevan. Presa din Kazahstan nu a fost deloc mulţumită de solicitarea făcută de roş-albaştri. Kazahii au specificat că şi turul ar fi trebuit să se joace pe teren neutru. 

"Românii nu au zis nimic înaintea meciului tur!" 

"Şahtior a propus că meciul să se joace măcar în Rusia, dar conducerea Stelei nu a fost de acord. De fapt, românii trebuiau să ridice această problemă înaintea primului meci. La acel moment, şi Sahtior putea să ceară UEFA să se joace şi meciul tur pe teren neutru. Dar românii nu au zis nimic înaintea meciului tur şi apoi au scris surprinzător către UEFA", a notat publicaţia Vesti.

Motivul principal pentru care FCSB a facut solicitarea la UEFA este că ar fi trebuit să facă carantină în ţară, dacă meciul s-ar fi disputat în Kazahstan. Astfel, partida va avea loc joi, de la ora 16:00, la Erevan. În tur, echipa lui Gigi Becali s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Cordea. 

Afla mai multe despre: fcsb-uefa-conference league 

viewscnt
Articole similare