Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cernat pariază pe Dinamo în noul sezon: ”E un grup unit şi antrenorul Bratu vrea performanţă”

Cernat pariază pe Dinamo în noul sezon: ”E un grup unit şi antrenorul Bratu vrea performanţă”

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Florin Cernat (38 de ani), directorul sportiv al FC Voluntari, a analizat echipele din Liga 1 şi a făcut o listă a echipelor care se vor bate la campionat în acest sezon.

Directorul sportiv al FC Voluntari crede că Dinamo, pregătită de Florin Bratu, poate ridica pretenţii la titlu în acest sezon alături de CFR, Craiova sau Viitorul.

”Dinamo zic eu că va face o figură mult mai frumoasă. CFR, care i-am văzut acum în Supercupa, care în continuare va fi o echipă care se va bate acolo. Craiova, cu toate că au pierdut câţiva jucători, dar cu transferurile pe care le-au făcut şi probabil că mai fac, iar e o echipă care emite pretenţii. Viitorul, care pentru mine e una dintre cele mai bune echipe din campionat”, este de părere Florin Cernat.

FC Voluntari va întâlni Dinamo în primul său meci din noul sezon de Liga 1, iar Cerna se aşteaptă la un meci dificil. Partida va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport 1 şi în format LIVE VIDEO şi TEXT pe telekomsport.ro.

”E un grup unit şi antrenorul Bratu, el întotdeauna vrea performanţă şi e un om care nu vrea să piardă şi probabil că ştie să-şi motiveze jucătorii foarte bine. O să fie un meci greu şi pentru ei că e primul meci din campionat. Jucătorii încă nu sunt pregătiţi 100%, încă mai sunt anumite automatisme care trebuiesc antrenate”, a mai spus Cernat în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1cernatfc voluntari 

viewscnt
Articole similare