Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cesar Azpilicueta: ”În ianuarie, lumea ne vedea OUT din Champions League!” Reacţia căpitanului după meci: ”Sunt mândru, foarte mândru!”

Cesar Azpilicueta: ”În ianuarie, lumea ne vedea OUT din Champions League!” Reacţia căpitanului după meci: ”Sunt mândru, foarte mândru!”
Comentarii

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto.

”Este dificil de explicat cum am reuşit să terminăm acest sezon într-o asemenea manieră. Aveam nouă ani la Chelsea şi nu am putut niciodată să facem acest pas. Este o noapte frumoasă” a spus Cesar Azpilicueta la finalul meciului.

Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012. Singurul gol al meciului a fost marcat de Havertz, în minutul 42: ”Munca este colectivă, dar şi randamentul atacanţilor este unul incredibil. Este o emoţie uriaşă, o mare mândrie pentru mine să fiu căpitan al acestei echipe, sunt tare mândru. În ianuarie, lumea credea că nu vom trece de Atletico Madrid. Dar iată că am muncit, iar acum putem sărbători” a mai spus fundaşul spaniol.

Meciul a fost programat iniţial la Istanbul, dar a fost mutat din cauza restricţiilor legate de pandemie. Partida s-a disputat cu public.

Kevin De Bruyne, de la City, a părăsit terenul în minutul 60, după ce s-a accidentat la un impact cu Rudiger. Belgianul a ieşit de pe teren cu ochii în lacrimi.

Afla mai multe despre: azpilicuetachelsea 

viewscnt
Articole similare