Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cesc Fabregas nu s-a abţinut! Cum a comentat fostul star al Barcelonei faza ireală de la golul 4. "Oamenii îmi vor spune că s-au apărat prost, dar vă zic asta!" 100 de mii de like-uri instant

Cesc Fabregas nu s-a abţinut! Cum a comentat fostul star al Barcelonei faza ireală de la golul 4. "Oamenii îmi vor spune că s-au apărat prost, dar vă zic asta!" 100 de mii de like-uri instant
Comentarii

Liverpool s-a califcat incredibil în finala Champions League, după ce învins-o pe Barcelona, scor 4-0, în manşa retur şi a surmontat înfângerea din tur, scor 0-3.

Fără starurile Salah şi Firmino şi cu alt om de bază - Robertson - ieşit la pauză, cormoranii au făcut un meci pentru istorie şi au lăsat acasa Barcelona lui Messi şi Suarez. Ultimul gol al partidei a venit în minutul 79, după o fază ce părea imposibilă la acest nivel. Jucătorii lui Liverpool au speculat un moment incredibil de visare din apărarea Barcelonei şi au dat lovitura decisivă în meci cu un gol ca în curtea şcolii.

La un corner, Trent Alexander-Arnold a pus mingea la colţul terenului şi a început să se îndepărteze de acea zonă, dar a sesizat că Origi nu e marcat de nimeni, s-a întors şi a centrat direct, iar atacantul belgian a trimis mingea în plasă (VIDEO JOS).

Faza a generat mii de reacţii instant, iar în horă a intrat şi fostul star al Barcelonei, Cesc Fabregas, un jucător recunoscut pentru viziunea sa incredibilă şi pentru numeroasele pase decisive oferite, indiferent de echipa unde a jucat. Cesc nu a evidenţiat momentul de visare din apărarea Barcelonei, ci inteligenţa lui Alexander-Arnold.

"Alexander-Arnold, 20 de ani! Oamenii îmi vor spune că e o eroare defensivă, dar eu vă spun că e inteligenţă pură şi viziune!", a scris Cesc Fabregas, iar postarea a strâns rapid aproape 100.000 de like-uri.

 

Afla mai multe despre: cesctrent 

viewscnt
Articole similare