Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR a rezolvat problema suspendării lui Petrescu! VIDEO | Unde va sta tehnicianul la meciul cu FCSB: "Nu scrie în regulament unde să fie în tribună" :)

CFR a rezolvat problema suspendării lui Petrescu! VIDEO | Unde va sta tehnicianul la meciul cu FCSB: "Nu scrie în regulament unde să fie în tribună" :)

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu va fi suspendat pentru meciul cu FCSB şi nu va lua loc pe banca tehnică, însă ardelenii speră ca acest lucru să nu se simtă.

Iuliu Mureşan a dezvăluit pentru Telekom Sport că CFR-ul va profita din plin de configuraţia arenei din Gruia, iar Petrescu va lua loc în tribună, chiar lângă banca de rezerve a echipei, astfel încât jucătorii clujeni să-l aibă alături pe tehnician.

"În mod cert contează (n.r. absenţa lui Dan Petrescu), dar sper să nu fie decisiv. Oricum, la noi, configuraţia stadionului e aşa încât banca e lipita de gardul de la tribună şi Dan Petrescu poate să stea, că nu spune la regulament unde să stea în tribună, poate să stea chiar în apropierea băncii. Sunt sigur că echipa se va motiva mai mult din această cauză.

Eu îl înţeleg pe Dan Petrescu şi încerc să explic de ce s-a ajuns în situaţia asta. E foarte temperamental şi temperamentul lui se manifestă mai ales în timpul partidei când e tensiune foarte mare şi se fac greşeli împotriva echipei noastre
", spune Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescufcsbcfr clujiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare