Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR acuză: ”Colţescu ne-a defavorizat de la început. Este inadmisibil ca cineva să te arbitreze astfel!”

CFR acuză: ”Colţescu ne-a defavorizat de la început. Este inadmisibil ca cineva să te arbitreze astfel!”

CFR Cluj

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

Dan Petrescu nu a venit la interviul de după meci, dar Alin Minteuan, secundul său a fost prezent şi a pus tunurile pe Sebi Colţescu: ”Probabil că s-a rupt jocul de la începutul partidei, pentru că au mai fost câteva faulturi înainte de tot ce s-a petrecut sua ce a dus la nervii care au fost. Pot să spun că de la început a fost un arbitraj care ne-a defavorizat pe toată durata jocului. Oricât de echilibrat aş încerca să fiu în discursul meu, este inadmisibil ca cineva să vină să te arbitreze în halul acesta Jucătorii au stat şase zile departe de familii, iar în momentul în care vin să încerce să joace, să fie împiedicaţi de anumite persoane” a mărturisit Minteaun.

Camora şi Vâtcă de la CFR au fost eliminaţi de Colţescu în urma unor gesturi necontrolate: ”Să ştiţi că toate lucrurile acestea nu au fost întâmplătoare, adică tu, ca şi jucător, în momentul în care simţi că cineva te provoacă, normal că şi tu reacţionezi. Acum, despre acel fault la Cestor, dacă acela este un fault pentru a da penalty, atunci ar trebui să ne apucăm de un alt sport” a atacat Minteuan.

Afla mai multe despre: minteuan 

viewscnt
Articole similare