Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a aflat când se va juca meciul tur cu Young Boys Berna din Liga Campionilor

CFR Cluj a aflat când se va juca meciul tur cu Young Boys Berna din Liga Campionilor

Superliga

Comentarii

CFR Cluj va întâlni, marţi, de la ora 21.00, pe teren propriu, campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, potrivit programării stabilite de UEFA.

Returul va avea loc la 10 august, de la 21.30, la Berna.

Până la primul meci, echipa campioană a României îşi va afla posibilia adversară din play-off-ul principalei competiţii europene rezervate cluburilor. Tragerea la sorţii a turului care duce în faza grupelor va avea loc luni, de la ora 13.00, la Nyon.

După 0-0 în tur, Young Boys Berna a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), campioana Slovaciei, Slovan Bratislava, în manşa a doua a turului al doilea preliminar.

La rândul lor, clujenii au trecut, în aceeaşi fază, de Lincoln Red Imps din Gibraltar, după 2-1, în tur, şi 2-0.

Atât Young Boys, cât şi CFR Cluj au asigurată prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Young Boys Berna în sezonul trecut al Ligii Europa, în faza grupelor. După 1-1 la Cluj-Napoca, echipa română avea nevoie la Berna de o victorie pentru a trece de grupe. Clujenii au condus cu 1-0 din minutul 84 (gol Debeljuh), dar, în prelungiri, un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoit Bastien a dus la eliminarea campioanei României din Liga Europa. Elveţienii au înscris în minutele 90+3, din penalti, şi 90+6 şi au mers în şaisprezecimi.

Afla mai multe despre: cfr clujliga campioniloryounh boys berna 

viewscnt
Articole similare