Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a anunţat oficial că l-a transfer pe Denis Rusu, un mijlocaş de 20 de ani. Unde a evoluat ultima oară

CFR Cluj a anunţat oficial că l-a transfer pe Denis Rusu, un mijlocaş de 20 de ani. Unde a evoluat ultima oară

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a anunţat că l-a transferat pe Denis Rusu, un mijlocaş de perspectivă care în sezonul care s-a încheiat a jucat pentru UTA Arad, unde era împrumutat de la Şoimii Lipova.

Campioana României continuă să se întărească şi a anunţat că l-a transferat pe Denis Rusu, un mijlocaş de 20 de ani. Este al patrulea transfer pe care CFR Cluj l-a realizat în această vară. Până acum, Marius Şumudică i-a mai adus pe Jonathan Rodriguez (FC Botoşani), Rachid Bouhenna (Sepsi) şi Anas Tahiri (ultima oară la RKC Waalwijk).

Cine este Denis Rusu, jucătorul transferat de CFR Cluj

În vârstă de 20 de ani, Denis Rusu a jucat la UTA în sezonul care s-a încheiat, dar el aparţinea de Şoimii Lipova. El este ”aripă” stânga, dar poate juca şi pe dreapta, dar şi în spatele vârfului. Este considerat un talent al generaţiei sale şi CFR Cluj l-a transferat mai ales pentru că este eligibil pentru regula U21.

Cotat la 450.000 de euro, Denis Rusu a avut în ultimul sezon 36 de apariţii (una în Cupa României), timp în care a reuşit două goluri şi două assist-uri.

”Bine ai venit, Denis Rusu!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi Şoimii Lipova au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocaşului Denis Alex Rusu. În vârstă de 20 de ani, Rusu a evoluat în sezonul precedent pentru UTA Arad, sub formă de împrumut de la Şoimii Lipova.

Îi urăm bun venit lui Denis şi mult succes la CFR Cluj”, se arată în comunicatul lui CFR Cluj.

Denis Rusu este al patrulea transfer reuşit de CFR Cluj în această vară. Până acum, campioana României i-a mai transferat pe Jonathan Rodriguez (FC Botoşani), Rachid Bouhenna (Sepsi) şi Anas Tahiri (ultima oară la RKC Waalwijk).

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare