Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a confirmat oferta primită! Ce se întâmplă cu transferul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită: "Ştiţi bine că interesul lui Petrescu e acesta"

CFR Cluj a confirmat oferta primită! Ce se întâmplă cu transferul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită: "Ştiţi bine că interesul lui Petrescu e acesta"

CFR Cluj

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit ultimele detalii în privinţa plecării lui Mihai Bordeianu de la CFR Cluj.

Mihai Bordeianu se poate transfera în Arabia Saudită

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui CFR Cluj, Mihai Bordeianu, ar putea să o părăsească pe campioana României, pentru a juca la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită. 

Informaţia a fost confirmată de oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, cel care a susţinut că mutarea nu e bătută în cuie.

În acest moment, CFR Cluj nu e mulţumită de oferta făcută de saudiţi. Nici măcar jucătorul nu pare a fi convins de ce îi oferă  Al Qadisiyah:

„Există negocieri cu clubul din Arabia Saudită, dar oferta nu e satisfăcătoare. Jucătorul e liniştit la CFR pentru că propunerea nu a fost grozavă nici pentru el. Ştiţi bine că interesul lui Petrescu este să aibă dubluri pe toate posturile. E logic că s-ar bucura ca Bordeianu să rămână. Au fost discuţii în permanenţă pentru vânzarea jucătorilor noştri, doar că nu a venit oferta potrivită. La un moment dat o să vindem şi jucători”, a declarat Marius Bilaşco pentru Gazeta Sporturilor. 

Suma oferită de clubul din Arabia Saudită e de aproximativ 600.000 de euro. La 29 de ani, Mihai Bordeianu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Mijlocaşul a câştigat un nou titlu cu CFR Cluj şi s-a calificat în grupele Europa League.

Afla mai multe despre: mihai bordeianucfr clujtransfer mihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare