Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a făcut doar egal cu Astra şi poate ajunge la două puncte în spatele FCSB. Dan Petrescu: ”Toată lumea vrea să ai 15 din 15, dar nu suntem Real Madrid”

CFR Cluj a făcut doar egal cu Astra şi poate ajunge la două puncte în spatele FCSB. Dan Petrescu: ”Toată lumea vrea să ai 15 din 15, dar nu suntem Real Madrid”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, echipă pregătită de Dan Petrescu, pierde teren în lupta pentru titlu cu FCSB. Clujenii au fost egalaţi pe finalul partidei cu Astra Giurgiu şi pot ajunge la două puncte în spatele roş-albaştrilor, dacă aceştia vor câştiga cu Craiova.

”La Iaşi am dat noi gol pe final şi astăzi, după ce a egalat Astra puteam să mai marcăm dacă eram mai atenţi în faţa porţii.

Am avut o primă repriză foarte slabă, ştiau foarte bine ce facem, ştiau că ne bazăm pe un joc de atac simplu şi direct.

Toate echipele joacă la sacrificiu în play-off şi nu am văzut până acum o echipă care să domine autoritar, sunt meciuri foarte echilibrate, dar trebuie să luam meci cu meci.

În cursul unui an noi avem 15 meciuri jucate acasă avem 11 victorii şi patru egaluri, toată lumea vrea să ai 15 din 15, dar nu suntem Real Madrid, noi ne vom bate până la final şi vom încerca să câştigăm cele şase meciuri de le mai avem de disputat.

Cel cu Viitorul va fi crucial pentru că dacă vor câştiga acel meci, cei de la Viitorul vor intra în cursa pentru campionat. Va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe.

Schimbarea antrenorului s-a văzut în atitudinea jucătorii. Ei trebuie să continue la fel. N-au fost atât de ofensivi pe cât se anunţau că nu ştiu dacă au avut vreo ocazie clară”, a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujastra giurgiuliga 1,  

viewscnt
Articole similare