Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a încercat să transfere un fotbalist cu 7 meciuri oficiale în tricoul Sevillei şi care s-a aflat pe lista Realului şi a Barcelonei. Se reiau discuţiile în această iarnă?

CFR Cluj a încercat să transfere un fotbalist cu 7 meciuri oficiale în tricoul Sevillei şi care s-a aflat pe lista Realului şi a Barcelonei. Se reiau discuţiile în această iarnă?galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Presa spaniolă scrie despre interesul manifestat de CFR Cluj în vară pentru un fotbalist de la Real Valladolid. În cele din urmă, discuţiile nu s-au materializat, dar campioana României ar putea redeschide această pistă în iarnă, ţinând cont de situaţia fotbalistului.

Cotidianul El Desmarque dezvăluie că gruparea clujană a încercat în vară să-l transfere pe Toño Cotan, fotbalist crescut de FC Sevilla, dar care evoluează în prezent la Real Valladolid.

Acesta nu intra nici în vară şi se pare că nu intră nici acum în planurile tehnicianului Sergio Gonzalez, iar gruparea patronată de celebrul Ronaldo Nazario i-ar căuta o echipă pentru a-l împrumuta măcar pentru şase luni.

Antonio Jesus Cotan Perez are 23 de ani şi s-a născut la Olivares. Fotbalistul spaniol şi-a început cariera la FC Sevilla, pentru care a evoluat până în 2017 când a fost transferat de Real Valladolid. Cotan are 7 meciuri la prima echipă a Sevillei şi 144 de partide la echipa secundă a clubului, pentru care a marcat şi 7 goluri.

La Valladoilid a ajuns pe vremea când echipa evolua în Segunda Division, făcând parte din strategia clubului de a transfera tineri fotbalişti promiţători de pe teritoriul Spaniei.

Sevilla le-a refuzat pe Real Madrid şi Barcelona. Fotbalistul poate reveni oricând pe Sanchez Pizjuan

Puternica gruparea andaluză are însă o clauză de răscumpărare valabilă şi activă asupra mijlocaşul ofenisiv: ”Fotbalist tehnic, de ultimă pasă, cu viziune şi energie, capabil să schimbe soarta unui meci” este descrierea pe care o făcea Sevilla pe site-ul oficial în dreptul fostului său fotbalist.

Cotan nu poate face însă faţă concurenţei din lotul echipei lui Sergio, astfel că Valladolid caută să-i ofere meciuri. ”CFR Cluj a fost una dintre cele mai interesate echipe de Toño Cotán, dar discuţiile nu s-au încheiat favorabil părţii române. Între timp, situaţia lui Toño nu s-a schimbat, chiar antrenorul Sergio recunoscând că nu se bazează pe serviciile sale” scrie El Desmarque.

În 2014, cortidianul ABC nota că Real Madrid şi FC Barcelona au încercat să-l transfere pe Cotan de la Sevilla. La acea vreme era încă un puşti, dar internaţionalul de tineret atrăsese atenţia cluburilor mari ale Spaniei. ”Cotan, sau când Sevilla FC le spune ”nu” Barcelonei şi Realului” este titlul pe care îl regăsim încă în arhiva cotidianului citat, cu data de 5 iunie 2014.

Sursa citată face o scurtă analiză a transferurilor de la Valladolid şi îl trece pe Cotan pe lista plecărilor. Reia CFR discuţiile pentru transferul său?

 Galerie foto

Afla mai multe despre: antonio cotansevillacfr cluj 

viewscnt
Articole similare