Experiențe împreună.
You are here:

CFR Cluj a mai rezolvat un transfer! Fotbalistul a confirmat mutarea: "Voi juca din sezonul viitor"

CFR Cluj a mai rezolvat un transfer! Fotbalistul a confirmat mutarea: "Voi juca din sezonul viitor"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a mai adus încă un jucător pentru sezonul viitor, după transferul lui Sergiu Buş de la Gaz Metan Mediaş. Mumuni Shafiu, fotbalist care a dat probe pentru ardeleni, va semna, în sfârşit cu "feroviarii".

Mumuni Shafiu (25 de ani) a declarat pentru presa din Ghana că din sezonul viitor va fi jucătorul lui CFR Cluj. Fostul atacant de la Ashanti Gold a dat proble la CFR în luna februarie şi trebuia să semneze un contract cu ardeleni fix când a început pandemia de coronavirus, iar fotbalistul nu s-a mai putut întoarce în România. 

"Voi semna cu CFR Cluj după ce se va termina pandemia de coronavirus. Acum sunt în Ghana din cauza restricţiilor de călătorie", a declarat fotbalistul ghanez, potrivit ghanaguardian.com. Totodată, Shafiu a spus că a vorbit cu directorul sportiv şi antrenorul de la CFR Cluj, iar Dan Petrescu i-ar fi dat deja un program bine stabilit de antrenament. 

Shafiu joacă din 2012 în prima ligă din Ghana, pentru Ashanti Gold. 

Înlocuitori pentru Ţucudean. Transferurile făcute de CFR Cluj 

CFR Cluj a câştigat lupta cu FCSB pentru unul dintre cei mai doriţi atacanţi din fotbalul românesc, în acest moment. Campioana României a ajuns la un acord cu vârful lui Gaz Metan, Sergiu Buş (27 de ani), cel care a şi fost alături de ardeleni, în ultima perioadă.

Lacina Traore şi Mario Rondon sunt atacanţii de careu, pe care Dan Petrescu îi are în lot în acest moment.

viewscnt
Articole similare