Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a mai rezolvat un transfer! Fotbalistul a confirmat mutarea: "Voi juca din sezonul viitor"

CFR Cluj a mai rezolvat un transfer! Fotbalistul a confirmat mutarea: "Voi juca din sezonul viitor"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a mai adus încă un jucător pentru sezonul viitor, după transferul lui Sergiu Buş de la Gaz Metan Mediaş. Mumuni Shafiu, fotbalist care a dat probe pentru ardeleni, va semna, în sfârşit cu "feroviarii".

Mumuni Shafiu (25 de ani) a declarat pentru presa din Ghana că din sezonul viitor va fi jucătorul lui CFR Cluj. Fostul atacant de la Ashanti Gold a dat proble la CFR în luna februarie şi trebuia să semneze un contract cu ardeleni fix când a început pandemia de coronavirus, iar fotbalistul nu s-a mai putut întoarce în România. 

"Voi semna cu CFR Cluj după ce se va termina pandemia de coronavirus. Acum sunt în Ghana din cauza restricţiilor de călătorie", a declarat fotbalistul ghanez, potrivit ghanaguardian.com. Totodată, Shafiu a spus că a vorbit cu directorul sportiv şi antrenorul de la CFR Cluj, iar Dan Petrescu i-ar fi dat deja un program bine stabilit de antrenament. 

Shafiu joacă din 2012 în prima ligă din Ghana, pentru Ashanti Gold. 

Înlocuitori pentru Ţucudean. Transferurile făcute de CFR Cluj 

CFR Cluj a câştigat lupta cu FCSB pentru unul dintre cei mai doriţi atacanţi din fotbalul românesc, în acest moment. Campioana României a ajuns la un acord cu vârful lui Gaz Metan, Sergiu Buş (27 de ani), cel care a şi fost alături de ardeleni, în ultima perioadă.

Lacina Traore şi Mario Rondon sunt atacanţii de careu, pe care Dan Petrescu îi are în lot în acest moment.

Afla mai multe despre: cfr clujmumuni shafiu 

viewscnt
Articole similare