Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a negociat venirea fostului antrenor de la FCSB. "A fost o clauză de reziliere". Reacţia sa după instalarea lui Marius Şumudică | EXCLUSIV

CFR Cluj a negociat venirea fostului antrenor de la FCSB. "A fost o clauză de reziliere". Reacţia sa după instalarea lui Marius Şumudică | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a ales antrenor pe Marius Şumudică, în această vară, fiind considerat omul potrivit să continue seria titlurilor din Liga 1, dar şi cel care să califice echipa într-o competiţie europeană. În urmă cu câteva luni, pe listă a fost şi Constantin Gâlcă, cel care a rămas liber de contract.

Fostul antrenor de la FCSB, Constantin Gâlcă, putea semna cu CFR Cluj

Ex-mijlocaşul naţionalei României şi-a dovedit calităţile când a luat eventul cu FCSB, ca mai apoi să facă pasul în Spania, la Espanyol. În ultimii ani a reuşit să promoeze cu Vejle în prima ligă daneză, iar din această vară e liber de contract. 

El ar fi putut ajunge la CFR Cluj, după plecarea lui Edi Iordănescu. Gâlcă a explicat de ce nu s-a mai realizat mutarea în Gruia: "Am vorbit, dar am spus că până la urmă nu am ajuns la un acord. A fost o clauză de reziliere, care de fiecare dată depinde de salarii, de staff-ul pe care îl am. Mereu o pun. Au mai fost alte clauze, dar care nu au fost atât de importante. Am trecut pe la Under 17, cred că am făcut paşii care trebuie în fotbal şi acum normal că îmi doresc să antrenez la echipe de seniori", a declarat Costel Gâlcă într-un interviu acordat Telekom Sport.

De asemenea, Gâlcă a recunoscut că e tras de proiectul lui Gică Hagi de la Farul Constanţa şi şi-ar dorit să antreneze acolo. "Regele" a recunoscut că ar dori să-i lase locul pe bancă, în trecut. 

Gâlcă, despre echipa naţională

"E o naţională în reconstrucţie. Cred că trebuie să căutăm mijloacele necesare şi jucătorii buni să îi aducem la echipa naţională să formăm un grup, dar este foarte greu. Avem nevoie de un campionat mult mai competitiv. Greşala o ştim toţi unde e, noi nu avem un campionat puternic, nu avem centre în ţară. Dacă el (n.r. - Mirel Rădoi) crede în această filosofie trebuie să îi dăm crezare, să avem încredere în el, este antrenorul echipei naţionale. El îşi asumă rezultatele.

Mie îmi place foarte mult Marin. Îmi place Răzvan Marin, un jucător foarte bun. Perspective foarte bune, poate să fie un lider al echipei naţionale", a mai spus fostul antrenor de la FCSB.

Gâlcă a enumerat şi doi antrenori tineri din Liga 1, care l-au impresionat. "El o să devină un antrenor foarte bun"

Afla mai multe despre: costel galcamarius sumudicacfr clujantrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare