Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a pierdut fotbalişti importanţi, Dan Petrescu a dat alarma: "Mă trezesc că nu-i am. Va fi o perioadă grea"

CFR Cluj a pierdut fotbalişti importanţi, Dan Petrescu a dat alarma: "Mă trezesc că nu-i am. Va fi o perioadă grea"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, e îngrijorat înainte de primele meciuri de după revenirea în Gruia.

Dan Petrescu, perioadă grea la revenirea la CFR Cluj

Alibec, Susic, Graovac şi Omrani vor absenta de la antrenamentele şi meciurile echipei, din cauza unor accidentări. Înaintea meciului de sâmbătă, din deplasare cu FC Botoşani, Dan Petrescu s-a plâns. 

"Niciun meci de fotbal nu mai e uşor, putem da multe exemple. Prima oară când am început cariera la CFR tot la Botoşani am început şi tot meci greu am avut. Toate meciurile cu Botoşani au fost foarte echilibrate. Din păcate nu suntem într-o situaţie bună, pentru că au fost meciurile de la naţională şi CFR a ieşit în pierdere. Cred că e singura echipă care a avut doi jucători accidentaţi, mă refer la Alibec şi la Susic, plus că alţi doi jucători s-au accidentat în antrenamente, Omrani şi Graovac. Deja patru jucători de pe lista UEFA mă trezesc că nu-i am. Va fi o perioadă grea.

Dacă vom continua în ritmul acesta nu ştim ce vom face, pentru că la UEFA nu ai voie să schimbi jucători. Vor fi meciuri foarte grele la 3 zile, foarte multe meciuri, şi am nevoie de jucători, fără ei nu poţi câştiga meciuri. Eu sunt surprins de unde găsesc jucători cei de la Botoşani, din Divizia D, din Brazilia. E cineva care are ochi acolo, e clar, cred că antrenorul, Croitoru. Anul trecut au ieşit pe locul patru acum cred că îşi pot dori mai mult. Cred că e unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Botoşani", a declarat antrenorul lui CFR Cluj. 

Absenţele din atac în dau bătăi de cap lui Dan Petrescu: "Sunt foarte îngrijorat şi foarte supărat că deja patru jucători nu pot participa la meciuri, jucători importanţi. În primul rând atacanţii, care câştigă meciuri. Sunt convins că cerinţele sunt foarte mari în continuare la CFR, aşa a fost mereu. Sunt îngrijorat în momentul ăsta. Alibec se ştie că o lună, la Susic 2-3 săptămâni, Graovac cel puţin la fel, la Omrani sperăm cea mai uşoară accidentare, poate, eu ştiu, o săptămână", a adăugat "Bursucul". 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare