Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a plecat spre Elveţia pentru calificarea din grupele Europa League! Edi Iordănescu a găsit o problemă: "Ăsta e un impediment, pe care trebuie să-l depăşim"

CFR Cluj a plecat spre Elveţia pentru calificarea din grupele Europa League! Edi Iordănescu a găsit o problemă: "Ăsta e un impediment, pe care trebuie să-l depăşim"
Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a oferit câteva declaraţii, înainte de plecarea campioanei României spre Elveţia, pentru ultimul meci din grupele Europa League.

Edi Iordănescu, înainte de Young Boys - CFR Cluj, în Europa League

Campioana joacă pentru calificarea în 16-imile Europa League în Elveţia. Meciul va avea loc joi, cu Young Boys, în Elveţia, de la 19:55, şi va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1. 

"Am vrut sa fiu acum alaturi de echipă, cand ea are nevoie, şi nu din ianuarie, când deja multe lucruri puteau să fie consumate. (n.r. - întrebat despre terenul sintetic al echipei Young Boys Berna). Contează, e alta dinamica, echipa gazdă e obişnuită cu acel teren. Sigur că trebuie să ne adaptăm. Ăsta e un impediment, pe care trebuie să-l depăşim. Ne interesează să punem personalitate în joc, să fim concentraţi să reuşim să punem şi experienţa internaţională deja acumulată în joc. Va fi o dispută extrem de grea şi e clar că echipa gazdă pleacă din postura de favorită", a declarat Edi Iordănecu.  

De asemenea, Edi Iordănescu a vorbit şi despre scandalul de rasism iscat în PSG - Istanbul BB din Champions League: "Eu cred că a fost şi un moment neinspirat. Sunt sigur că intenţia lui nu a fost aia, probabil că au fost şi interpretate puţin", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.   

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujyoung boys cfr cluj 

viewscnt
Articole similare