Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a primit răspunsul lui Paul Anton! Ce decizie a luat mijlocaşul lui Dinamo: "Nu sunt plătit"

CFR Cluj a primit răspunsul lui Paul Anton! Ce decizie a luat mijlocaşul lui Dinamo: "Nu sunt plătit"

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul lui Dinamo, Paul Anton, a oferit o primă reacţie, după ce oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat că fotbalistul ar putea fi o variantă şi pentru campioana României.

Paul Anton a revenit în România, la Dinamo, dar a dat peste o situaţie dificilă. CFR Cluj ar putea profita de această situaţie, dar mijlocaşul a susţinut că-şi va respecta contractul cu echipa din "Ştefan cel Mare": 

”A fost doar o speculaţie de presă, nu vreau să discut contractul meu. Într-adevăr, nu vreau să zic acum că nu am un contract de care să nu fiu mulţumit, doar că nu sunt plătit.

Îi mulţumesc lui Bilaşco, am văzut că el a declarat. Într-adevăr am avut nişte discuţii cu ei în vară, înainte de a alege Dinamo, însă deocamdată sunt doar speculaţii sau e doar o părere a dânsului, eu nu am discutat cu nimeni, sunt jucător al lui Dinamo, respect contractul.

În primul rând, respect clubul şi fanii care au arătat devotament faţă de noi. Iar mai departe vom vedea ce se va întâmpla după astea două meciuri.” a declarat Paul Anton pentru ProSport.

CFR Cluj ar putea fi destinaţia lui Paul Anton: "Anton e un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluţie şi pentru echipa naţională, Poate fi o variantă şi pentru noi! Nu ştiu care va fi viitorul lui. Înţeleg că sunt probleme la Dinamo şi o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar putea fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuţii cu el înainte să ajungă la Dinamo”, a declarat Bilaşco pentru gsp.ro

1 milion de euro este cota lui Anton pe transfermarkt.com. Acesta a ajuns la Dinamo în vară, liber de contract. Anton a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, Pandurii, Getafe, Anzhi şi Samara.

Afla mai multe despre: paul antonpaul anton transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare