Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a ratat transferul atacantului cu 33 de goluri în 32 de partide. A fost prezentat la noua sa formaţie

CFR Cluj a ratat transferul atacantului cu 33 de goluri în 32 de partide. A fost prezentat la noua sa formaţie

Fotbal

Comentarii

Fosta campioană a României a ratat transferul atacantului francez Rayan Philippe (22 de ani), de la campioana Luxemburgului, Hesperange.

Rayan Philippe vine după un sezon extraordinar la Hesperange, unde a marcat 33 de goluri şi a oferit 28 de pase decisive în 32 de jocuri oficiale (30 în campionat, două în Cupă).

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Rayan Philippe, conform transfermarkt.de.

CFR Cluj l-a ratat pe Rayan Philippe

S-a vehiculat, la un moment dat, că şi CFR Cluj ar fi interesată de transferul lui Rayan Philippe, însă nu a avut prea mult succes.

Francezul a fost anunţat, recent, drept noul jucător al formaţiei germane Eintracht Braunschweig, formaţie care sezonul trecut s-a salvat la limită de la retrogradarea în al treilea eşalon.

Rayan a avut un sezon impresionant, dar îl aveam pe radar de mult timp. Este rapid, are un dribling bun şi ameninţă des poarta adversă. Trebuie să aducem acest tip de jucător pentru a ne face mai versatili, mai periculoşi în faţă. Ne bucurăm că Rayan a decis să vină la Eintracht”, a declarat directorul sportiv al celor de la Eintracht Braunschweig, Peter Vollmann.

 

 

În august 2021, Philippe s-a transferat la Hesperange, iar în acest sezon a ”explodat”. Cota sa de piaţă, conform transfermarkt.de, este de 400.000 de euro.

Rayan Philippe se simte cel mai bine ca ”aripă” stângă, însă poate evolua şi-n flancul opus, dar şi ca atacant.

Afla mai multe despre: rayan philippehesperange 

viewscnt
Articole similare