Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a reacţionat. Comunicatul campioanei României în urma zvonurilor apărute despre Arlaukis sau despre plecările oamenilor din staff

CFR Cluj a reacţionat. Comunicatul campioanei României în urma zvonurilor apărute despre Arlaukis sau despre plecările oamenilor din staff

CFR Cluj

Comentarii

Oficialii campioanei României au ţinut să lămurească situaţia de la echipă, atât în ceea ce-i priveşte pe jucători, cât şi legătură cu staff-ul tehnic al CFR-ului.

"Ca urmare a ultimelor articole apărute în mass-media referitoare la activitatea clubului nostru, conducerea FC CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări:

Aşa cum bine ştiţi, România se află sub stare de urgenţă până în 15 mai 2020. Cu toţii am respectat în această perioadă restricţiile impuse de către autorităţi şi fiecare dintre noi şi-a dedicat mai mult timp familiei şi sănătăţii proprii.

Chiar şi în acest context, conducerea FC CFR 1907 Cluj a muncit pentru bunul mers al clubului nostru şi munceşte în continuare, chiar dacă nu fizic, de la birou.

Referitor la articolele apărute în mass-media privind situaţia lui Marian Copilu, dorim să menţionăm următoarele:

Marian Copilu face parte în continuare din familia noastră, chiar dacă nu se află fizic la Cluj-Napoca. În aceste momente trece prin nişte probleme personale, dar după ce le va depăşi, iar starea de urgenţă îi va permite deplasarea fără restricţii între oraşe, ni se va alătura la Cluj-Napoca.

Referitor la articolul apărut despre Dan Petrescu în care se spune că a “confiscat” clubul, dorim să menţionăm următoarele:

Dan Petrescu este şi va fi antrenorul echipei CFR 1907 Cluj pentru încă minim 2 ani de zile. În această perioadă grea a fost alături de conducerea clubului şi a colaborat cu ea pentru bunul mers al echipei noastre, aşa cum a făcut-o mereu de când este la CFR. Singurul lucru pe care Dan Petrescu l-a “confiscat” în România în ultimii ani este performanţa.

În ceea ce îl priveşte pe Alin Minteuan, dorim să precizăm următoarele:

Clubul CFR 1907 Cluj va respecta şi aprecia aşa cum a făcut-o şi până acum orice fost jucător, antrenor sau conducător care a fost alături de club în momentele frumoase, dar şi în momentele grele. În această perioadă dificilă pe care clubul nostru şi întreg fotbalul românesc o traversează, noi am încercat să rămânem uniţi. În astfel de momente grele se văd caracterele puternice.

Amintim faptul că mereu am avut deschidere către foştii jucători şi i-am cooptat în cadrul clubului nostru fie la echipa mare, echipa secundă sau centrul de copii şi juniori. Cristi Panin, Bogdan Mara, Cosmin Tilincă, Cosmin Văsie, Alin Cazan şi Nuno Claro sunt doar câteva dintre persoanele care în trecut au îmbrăcat cu mândrie tricoul “alb-vişiniu” din postura de jucători, iar acum activează în cadrul clubului pe alte funcţii.

Clubul CFR 1907 Cluj îşi va respecta toate obligaţiile faţă de antrenorul Alin Minteuan până în ultima zi a contractului său.

În ceea ce îl priveşte pe Giedrius Arlauskis, clubul nostru doreşte să facă următoarele precizări:
Giedrius Arlauskis, portarul echipei noastre, se află sub contract cu CFR 1907 Cluj până la finalul acestui sezon, iar după ridicarea restricţiilor de călătorie se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu şi ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre. Arla a pus umărul la câştigarea trofeelor din ultimii ani şi la parcusul de excepţie din Europa, fiind ales portarul grupelor din acest sezon. În toată această perioadă a fost un adevărat profesionist şi avem toată convingerea că va da dovadă de acelaşi profesionalism şi în continuare"
, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare